cocuklarimcanim İyi değilim pek bebek kuvezde neden bilmiyorum 3.170 Gr doğmuş 49 cm neden demiyorlar
Yldzhra cocuklarimcanim gözünüz aydın kaç haftalıktı belki ciğer gelişimi tamamlayamamıştır yda enfeksiyon olabilir çabuk toparlıyorlar üzülmeyin
Prensesannesi14 Yldzhra enfeksiyon neden bebekde oluşur acaba bende enfeksiyon War iki defadır toz yazıyor doktir suya koyup içiyorum ama geçmedi hala sanırım enfeksiyon bebeğe cokmi zarar veriyor bilginiz warmi
cocuklarimcanim Yldzhra 38+3 benden kaynaklı kalmış ameliyathanede aşırı tansiyon düşüklüğü yaşadım bebek strese girmiş solunumda sıkıntı oluşmuş dört saat ayrı ksldik tek çok şükür şimdi yanımda benimde durum duzulmeye başladi kendime gelmeye başladım ama sgrim çok fazla
cocuklarimcanim Aslim12 zamanında doğdu aslında sebebi benden kaynaklı olmuş ameliyathane de strese girmiş solunumda sıkıntı oluşmuş dört saat ayrı kaldık şimdi yanımda çık şükür
cocuklarimcanim Prensesannesi14 ameliyat içinde iyi değil enfeksiyon iki doğum yapmıştim sonda böyle sancı vermemişti bunda oldum duruldum birde Dr yoktu saatlerce sondayla kaldım sonucu benim tansiyon yerlere indi bebek strese girdi solunumda sıkıntı çıktı dört saat kuvezde kaldı çok şükür fazla ayrı kalmadık bende sakinleştiricilerle kendime geldim biraz
Mrvctn Birkaç saat kuvezde kalan da var bir iki gün de , belki hemen çıkar canınızı sıkmayın sütünüzü etkilemesin çok şükür doğmuş sağlıklıymış kavuşmanız yakındır kötü düşünmeyin kavuşma mutluluğunuza odaklanın 🌸
cocuklarimcanim Mrvctn çok şükür kavuştuk ilk bebeğim de böyle birden aldılar kuveze getirces dediler gelmedi ,20 gün yoğun bakım ünitesi önünde bekledim synisi olcsk diye çok korktum şükür öyle olmadı
Prensesannesi14 cocuklarimcanim çok çok geçmiş olsun ben 34+4 hamileyim de bende enfeksiyon War korktum okuyunca
cocuklarimcanim Prensesannesi14 ilaç vermedi Dr bana enfeksiyon için yuksek olmasina rağmen birde üç saat ameliyat girene kadar giydirdi taktı beklettiler burda prosedür öyleymiş yoksa ameliyathane inecek zaman takılır yada anestezi yapildiktan sonra takılır pek bilmezsiniz agrisini
Prensesannesi14 cocuklarimcanim kontrole gidince test vereceğim söylerim şikayetlerimide mihtemelen geçmemiş hala ilaç yazarlar