HappyMom kaynana görümce aldatmalarda buraya eklense güzel olur bence 🤌
Yeni Etiketimiz: Hassas İçerik ❌
- Düzenlendi
Anonim3447 Aslında aile problemleri genel olarak anneler gün odasında. O etiketi de bu yöntemle gizleyebilirsiniz.
NaimeYilmaz ama bende gözükmüyor ki yıldız güncelemek mi gerekiyor acaba?
Papatyaaa__ Ana sayfada Tüm Tartışmalar yazıyor. Etiketi seçin, görselde nerede olduğu işaretlendi.
NaimeYilmaz teşekkür ederim🫶
NaimeYilmaz ama önemli bilgiler de paylaşılıyor anneler gün odasında
- Düzenlendi
Azra00 Sadece fotoğraf postları ve aile konuları paylaşılıyor. Nadiren gözümüzden kaçıyor olabilir tabii.
Gizledim diyelim tamam ama tüm tartışmalar butonuna basınca aşağıda hassas içerik butonu gözüküyor tekrar gizliliği kaldırabiliriz bu iyi olmadı merak edip girip okuyanlar olabilir ayrıca tamamı hassas içerik butonu altında hepsi okunabilir 🤨
[silindi]
Zeynepozcan neyinden sıkıldınız ki insanlar kafalarına takılan canlarını sıkan her şeyi yazabilir buraya herkesin hayatı dört dörtlük değil maalesef hassas denilecek şeyler yaşanabiliyor
[silindi]
Azra00 başlıkta mutlaka kaynana eş görümce diye belirtiyor aslında onu görünce girip okumayabilirsinzi ya da direk girdiniz başında sorunu neyse anlıyorsunuz zaten çıkabilrisinzi ben en azından öyle yapıyorumm
- Düzenlendi
[silindi] tamam ona bir şey diyen yok tabiki benim lafım herşeyden etkilenen hassas annelere, biri eşinin aldattığını anlatıyor başka biri de etkileniyorun anlatmayın diyor o anlatmayın diyen hanımlar için uygun bi başlık olmuş bu en azından hassas içerik yazınca girmezler
HappyMom bazi anneler hassas yaziyor ama hayla tepki aliyor bu iyi oldu😊
[silindi]
Zeynepozcan hiç sanmıyorum valla tam tersi bu başlığı görünce öyle tipler hem etkileniyorum der hem de meraktan girer 🫢😁
HappyMom kaynana görümce konularına gereksiz etiketi getirebilir miyiz lütfen
Tüp bebek etiketi de istiyoruz 😁
Melikeadiguzel1
Gizliliği kaldırıp kaldırmamak sizin elinizde. Okumak istemiyorum diyorsunuz ama bir yandan kaldırabilirim diyorsunuz 🙂
- Düzenlendi
Sevalinkaa Malesef öyle bir etiket durumu olamaz.Annelerimiz kurallar çerçevesinde istedigi postu açmakta özgürdür💜
Tubatgn hem meraklı hem gassaslar çünkü 😂😒
Buraya ilgisiz alakasız tartışmalar açılıyor onlarda aynı şekilde olmasını isteriz açıkçası çünkü gebelik yada sağlıkla uzaktan yakından alakasiz sohbetler açılıyor 🙏