esraEb Kızlar, 30 haftalık hamileyim. Bu aylarda ceviz meyve falan sağlıklı şeyler tüketmek de bebek için faydalı olur mu. Hani ilk aylar daha faydalı oluyro ya. Ben yeni başladım da yemeye 😤
zeynozey esraEb olur niye olmasın asıl şimdi her yediğimizden besleniyorlar tam kilo alma vakitleri ☺️☺️
Bulbulyuvasi esraEb valla ben kötü beslensem de iyi beslensem de tombiş olduğu için artık sabah yumurta yiyorum tek sağlıklı olduğunu düşündüğüm şey hahdhahs doğuma kadar çok şişko olmasa bari doğuramam o kadar tombis bebeyi
esraEb zeynozey gelişimini tamamladı ya o açıdan merak ettim acaba etkili olur mu diye. Geçen gün kontrolde doktorum birazcık zayıf buldu karnını ben de önüme gelen meyveye saldırdım 🙈
esraEb zeynozey maşallah 🧿 Allah bağışlasın. Sağlıcakla gelsinler dünyamıza 🤗en öok neler tüketiyorsunuz ?
zeynozey esraEb sen düzenli beslenmeye devam et canım her bebiş aynı olmuyor sağlıklı olsunlar yeter ☺️🤲🏻
Bulbulyuvasi esraEb canım 29+5te 1515 gram 40 cmdi. 32+3üm şuan doğurana kadar 1 metre olmasa bari hahdhadh. O kadar istifra ediyordum bir de kesin dedim çok zayıf kafası falan da büyük belden dize 6cm tosun. Ne yesem yemesem iliğimi sömürmüs her şekilde alıyor benden kiloyu sağ olsun ❤️🥲
esraEb Bulbulyuvasi ayyy maşallah ya. Kıyafet alırken dikkat et o zaman. 0-3 hiç alma. Benim bebek de uzun olacak sanırım genetik düşününce vardım bu kanıya 😄ben de 0-3 iki parça alcam sadece. Hemen büyüyor diyorlar. Bebeğinizin cinsiyeti nedir siz kaç kilo aldınız
Bulbulyuvasi esraEb canım sadece hastane çıkışı aldım çünkü içimden ne çıkacak kestiremiyorum. İnşallah aldıklarım da olur ona. Bebişim kız 18.haftada 91 kiloydum ama benimde boyum uzun 1.75im şimdi 100 kilo olmusum almıyorum kilo artık rahatım biraz canım da ne çekerse yedim bu arada öyle çok dikkat etmedim eşim de tombis bende tombis kesin doğururken yırtılcam buna eminim yani bakalım 19unda randevum var inşallah aşırı kilo almamıstır🥲
esraEb Bulbulyuvasi O zaman genetik tombiş olacaktır. Neyse sağlıklı olsunlar da gerisi boş 🤗benimki de pazartesi gittiğimde 29+3 tü 1380 kilosu.