Aysenur222 1prensesimm doktordan kaynaklanıyor bu canım senin ne suçun varki ben her ay yaptırıyom daha yeni yaptım temiz cıktı basit gbi gözüken büyük bişe ama
1prensesimm Aysenur222 evet canım valla haklısın bazı doktorlar çok bilgi vermiyorlar kendi halimize bırakıyorlar neyse iyi diyelim herşey iyi olsun inşallah 😍🥰
kuzucukyolda 1prensesimm ilk kızımda tam 2500 gr dı doğdugunda hiç bi sorun olmadı ikinciye hamileyim muhtemelen buda küçük doğcak dedi doktorum
ArvenMom 1prensesimm 35 hafta doğum yaptıım 3 hafta gerilik vardı karın çevresi 32 uyumlu bazı yerleri 34 haftayla uyumlu 2030 gr doğdu solunumu emme refleksi çok iyiydi küveze girmedi 36 günlük olduk bile 🫠🪬🧿
1prensesimm ArvenMom ayy çok şükür ya emme refleksi ve solunumu iyi olursa kuveze girmiyor yani çok mutlu oldum ya burdaki bayanlarda öyle söylüyordu hep öyle olsun diye dua ettim ama şuan nst de sancım çıkmadı durmuş yinede belli olmuyor tabi 🤗
Bulbulyuvasi Hernasipvaktineesirdir sağlık ocağı söyledi bir daha kan idrar istedi ama büyük ihtimalle idrar yolu enfeksiyonu kuzum