Azra00 Hilalina kuzenimin oğlunun adı Yusuf çok zeki bi çocuk okuduğunu o an alıyor derslerinde çok başarılı okulda dinledği ile yüksek puanlar alıyor. Annemin kuzeninin oğlu var oda ne okul liseyi bile bitirmedi tembel işte çalısmaz sigara Alkol be ararsan var bence tamamen yetiştirmeyle alakalı cok takılmayın bunlara derim
esraEb Hilalina benim abim Yusuf. Oldukça Zeki merhametli vicdanlı ve yetenekli. Çocukken epey annemi usandırmış orası ayrı ama şu an çok iyi 😄 ben de hep dua ediyorum oğlum inşallah ona benzesin diye. 30 haftalık hamileyim ben de 🙏Yusuf Çağrı koyacaktım sonra Muhammed Çağrı da karar kıldık 🤗
Daisy0000 Hilalina Babam Yusuf.Çekmediği dert kalmamış o yüzden Yusuf ismini koymaya korkarım.. Ama genel yapı itibariyle ailesine bağlı,sadık, sorumlu,merhametli,duygusal ve elinden her iş gelen yetenekli biri
Nurrdmr15 Hilalina Babamla yeğenimin adı Yusuf merhametli eli açık çok neşeliler yeğenim çok asi dediğim dedik her istediği anında olmasını istiyor ama ilk torun olduğu için her dediği anında yapıldığı için yetiştirmeden kaynaklı olduğunu düşünüyorum
Ayazmom_ Eşimin adı yusuf. İsminden mi burcundan mı genetiginden mi bilmiyorum amaa cok romantik duygusall merhametli zekii ve iyii bir insann 🥰😂
Hilalina esraEb yaa aynı haftadayız biz daha tam karar vermedik ama yusuf ismi güzel hoşuma gidiyor :) Muhammed Çağrı da çok güzel sağlıkla gelsin inşallah
Bulbulyuvasi Benim de abimin ismi yusuf isimden midir bilmiyorum ama bütün yusuflar hem zeki hem fiziği düzgün hemde yakısıklı oluyor. Abim biz iki kardeşten ayrı olarak daha fazla ibadetine düşkün ve sevdi mi tam seven birisi🥲 Ama çocuklukta köyde ayıyı kovalamıs aşırı cesur ve yaramaz bir çocukmuş şuan çok beyefendi ve anneme ve bize çokkkk düşkün o yüzden evlenmedi daha hahshahsh
esraEb Hilalina amin inşallah. Sizinki de sağlıcakla dünyaya gelsin vatanına milletine hayırlı evlatlar olurlar inşallah 🙏🥰
Amineazra Hilalina ah benim tanıdığım yusufu bir görseniz 🥰 bir oğlum olursa onun gibi olmasını çok isterim o kadar sempatik akıllı sevimli ki beyaz tenli maviş gözlü. Bir güzel konuşması var sadece sevmek istersin onu. Babasıyla bahçede bir şeyler eker tamir yapar falan 🙂 ablası da dünya tatlısı çok farklı çocuklar ikiside 🌺
Selmapiskin Hilalina oğlumun adı 🥰. Duygusal sevecen akıllı ve aşırı hiperaktif değil. Ama genelde tanıdğım tüm Yusuf’lar böyle. Düşünüyorsanız bu ismi koyun. Ama ek koymayın sade ve güzel bi isim.
Iscn Hilalina oğlum var yusuf emir işine geldimi kafası iyi çalişir işşne gelmezse tınlamaz 2 dk yerınde durmaz 😂😅 21 aylık daha bu arada😂
Zln2152 Hilalina kardeşimden bilirim ve çevremde de çok tanıdık var çok uysal merhametli ince düşünceli olurlar 🥰