Gamze_svncn Kizlar bende dogum yaptim ve birgun buraga yazacagim gunu sabirsizlikla bekledim 😍 08.11.2018 persembe aksami esimle birlikte olmustuk dus aldim. (Dogumu o mu tetikledi bilmiyorum) Daha sonra gece saat 01:15 te icten rahmimde sert bir darbe hissettim ve icimden dedim mi bu darbeyle kesin icten bseyi patlamıştır oglum😂 ve 15dk sonra suyum geldi. Ilk altima kaciriyorum sandim ve tutmaya calistim tutamayinca suyumun geldigini anladim. Tuvalete gittigimde kan damlalari da oldugunu gordum sanirim nisan da beraberinde geldi. Esim cok panik oldugu icin ona sakince suyumun geldigini hastaneye gitmemiz gerektigini soyledim. Ama suyum durmuyordu. Apartmandan asagi inene kadar. Apartmanin onu hep su oldu. Hastaneye gittiğimzde 2cm acikligim oldugunu ogrendim. Ama bebek makat gelis oldugu icin sezeryan olmam gerekti. Daha oncesinde bseyler yiyip icitigim icin saat 2ye kadar beklendi. Genel anestezili sezeryan oldum. Epidural istiyordum ama gece o saatte onu yapabilecek doktor yoktu ve iyi ki yoktu cunku ben heyecandan zangir zangir titritordum. Ameliyat bitip uyandirildigimda ilk hissettigim sey o dikis yerinin acisi oldu. Adeta acidan kan beynime sicradi diyebilirim. (Herkeste boyle olamayabilir) Agri kesici yapmışlardı ama ben dayanamayinca bir tane daha yaptilar. Odama gittigimde hemen bebegimi getirdiler emzirdim. Sonrasinda sezeryan sureci ilk 2 gun icin biraz zor gecti. Ilk ayaga kalkmasi, oturup kalkmasi, gaz cikarma vs. Ama hareket ettikce 4 gune toparladim. Hala cok aktifim. Kisacasi bebegim 09.11.2018 cuma gecesi 02:25 te tam 38+0 ken dunyaya gozlerini acti 😇 darisi tum dogum yapmayi bekleyen anne adaylarina 😍