Denizbetul Kızlar bugün tam 37. Haftama girdim nstde falan sancı çıkmadı ama ağdayı ne zaman yaptırsam bilemedim 38 de tekrar randevum var o randevudan sonra mı yaptırayım önce mi kararsızım
Gizem51 Denizbetul ben 38.bende de sanci vs cikmadi ama senin gibiyim diyorum hadi branda gelirse diye tedirginim artık yapayım 2 hafta da çıkacak kucuk.kucuk idare ederim hic almamış olmaktan iyi birde pazartesi kontorlum var
aysgldlrl67 Denizbetul ah ne olacak biz bayanların bu ağda derdi 😊 ben geçen hafta 37 de kontrol var alttan bakar diye ağdaya gittim.bakmadı. şimdi doğuma kadar yine çıkacak. Küçük küçük cıkar onu da aldırmak ayrı bi dert
Denizbetul Eğer önce yaptırırsam ve 40. Haftaya kadar doğum gerçekleşmezse tekrar kısa kısa da olsa uzamış olcak onun için kararsızım
Denizbetul Ssshhh evet canım öyle yapıcam 38 +1 de randevum var gitmeden alıcam insallah 40a kadar beklemez de bende temiz temiz giderim doğuma
Tazeanne13 Bende 38. Haftanın sonlarında yaptım. 39. Hafta doktor kontrolünde alttan bakalım dedi direkt allahtan hazırlıklıydım. 😀 İşini garantiye al derim, 😊
Denizbetul aysgldlrl67 ay kesinlikle öyle valla erkekler ne rahat bu konuda bizde😂bende bugün 37 oldum kontrolüm vardı gittim ama ya bakarsa diye korka korka gittim ama 38 de kesin aldırcam o zaman bakabilir bakmazsa bile hazırlıklı olayım en azından
aysgldlrl67 Denizbetul bakmayacağını bilseydim bende 38 de giderdim 😊 bi hafta bile farkediyor 😊 doğumdan önce bidaha gitmek zorunda kalmam InşaAllah diyorum 😊
Denizbetul aysgldlrl67 kesinlikle öyle canım 1 hafta bile çok farkediyo inşallah seninde bidaha gitmene gerek kalmadan hayırlısıyla doğurursun