mhmtsmy wintersun ben Baya birşeyden tiksiniyorum ya:( mesela en çok çiğ domates,salatalık,turşu,aşırı salça ve baharat ,yeşil biber bunlar en çok tiksindiklerim
Kumru_6694 Tavuk , sigara , elime sinen domates kokusu nefret ediyorum şuan o koku burnuma geldi yazarken. Hamilelikten önce sigarayı nasıl bırakcam diyordum şimdi biri yanımda içsin öğürtü geliyo .
Ireeeeem hopefortomorrows tamamen kendimi gördüm ayıla bayıla içtiğim o sigaranın kokusu öylesine iğrenç eşim de içiyor içtikten sonra yan yana bile oturamam
hopefortomorrows Ireeeeem mucizevi bir durum bu aslında. Hem şaşırıyorum hem de çok mutlu oluyorum sigaradan tiksindiğim için. Ben ilk defa evde kaset test yapıp hamile olduğumu anlayınca içmeyi bıraktım. Hatta işteki herkes benim gibi tiryaki biri tak diye bırakınca anladı hamile olduğumu. Tiksinme iki hafta sonra geldi. Ama çok şükür diyorum. Ondan önce sigarasızlık çok zorlamıştı. Şimdi diyorum ki ben bu zıkkımı nasıl içmişim. Annenin bedeni bebeği korumanın bilinciyle sigara vb ürünleri kara listeye alıyor. Cidden mucize gibi. Bu arada eşim de sigarayı bıraktı. Madem eve bebek gelecek, sen de kokudan etkileniyorsun birlikte bırakmış olalım dedi. Allah herkese bırakmayı nasip etsin
Tuseee Tuhaftır ama hiçbir şeyden tiksinmedim. Yoğun mide bulantılarım oluyordu ama tiksinme hiç olmadı.