Seher_coban wintersun eşimin nefesi o yüzden yanıma yaklaşmasını asla istemiyorum hamilelikten önce hiç koku duymazdım şimdi burnum iyice açıldı sanırım🤪
lllllaliyeva Yağlı tüm yemekler, yumurta, domates. Nerdeyse hiçbirşey yiyemiyorum. Sadece haşlanmış yemekler o da azacık. Her kes hamilelikde kilo alır ben kilo veriyorum. Daha 6+5 ama
Annemm1213 lllllaliyeva ilk başlarda öyle oluyor ilerki haftalarda biraz daha düzene giriyor sağlıklı beslencem diye kendini zorlama ne yiyebiliyorsan onu ye ilk 10 hafta bebek anneden beslenemiyor demişti doktor bana oluşma aşaması olduğu için anneden beslenmiyor demişti o an çikolata istiyorsan onu ye sadece çorba yiyorsan onu ye başta yemek zor olduğu için kilo veriliyor sonradan iştah açılınca alınıyor
alisko Türk kahvesiii öyle çok severdim ki günde birkaç defa içerdim hamile kaldım kalalı kokusuna dahi tahammülüm yok
Asl_13 Tarhana çorbası inanılmaz maf oluyorum kızımda en sevdiği bide küçük mecbur yapıyorum ama resmen beyinin uyuşuyor
By-ay95 wintersun birçok şey ama en çok tavuk, yumurta, kimsenin almadığı benim aldığım buzdolabından gelen o fena koku
hopefortomorrows runkli0606 ben de ayrı yatıyorum. İlk zamanlar kafamı yorgana gömdüğümü, kokudan rahatsız olduğumu fark edince kendisi gitti. Bir rahat uyumaya başladım anlatamam 😅
hilalaktascelik wintersun Normalde kahve tiryakisiydim ama öyle böyle değil günde 2-3 fincan tüketirdim ve sigarayı da çok içerdim. Bulantılarla birlikte kahve ve sigaradan öyle tiksindim ki kokusunu duysam bile yine kusacağım sanıyorum
Kbr_sn wintersun kızımda fıstıklı baklava dan tiksinmistim hala da tiksinirim bunda yok bklm şimdilik