• Gebelik
  • Gebelikte En Çok Tiksindiğiniz Şey¿

wintersun eşimin nefesi o yüzden yanıma yaklaşmasını asla istemiyorum hamilelikten önce hiç koku duymazdım şimdi burnum iyice açıldı sanırım🤪

Yumuşatıcıya karşı bi tepkim var son zamanlarda 😄

Yağlı tüm yemekler, yumurta, domates. Nerdeyse hiçbirşey yiyemiyorum. Sadece haşlanmış yemekler o da azacık.
    Her kes hamilelikde kilo alır ben kilo veriyorum. Daha 6+5 ama

Bi tuvalete gitmek bir kaynana ikisinden de iğrendim ama ikisi de mecburi

Soğan, mantar, baharatlı yemekler, buzdolabı kokusu.

lllllaliyeva ilk başlarda öyle oluyor ilerki haftalarda biraz daha düzene giriyor sağlıklı beslencem diye kendini zorlama ne yiyebiliyorsan onu ye ilk 10 hafta bebek anneden beslenemiyor demişti doktor bana oluşma aşaması olduğu için anneden beslenmiyor demişti o an çikolata istiyorsan onu ye sadece çorba yiyorsan onu ye başta yemek zor olduğu için kilo veriliyor sonradan iştah açılınca alınıyor

Tarhana çorbası inanılmaz maf oluyorum kızımda en sevdiği bide küçük mecbur yapıyorum ama resmen beyinin uyuşuyor

wintersun birçok şey ama en çok tavuk, yumurta, kimsenin almadığı benim aldığım buzdolabından gelen o fena koku

runkli0606 ben de ayrı yatıyorum. İlk zamanlar kafamı yorgana gömdüğümü, kokudan rahatsız olduğumu fark edince kendisi gitti. Bir rahat uyumaya başladım anlatamam 😅

wintersun
        Normalde kahve tiryakisiydim ama öyle böyle değil günde 2-3 fincan tüketirdim ve sigarayı da çok içerdim. Bulantılarla birlikte kahve ve sigaradan öyle tiksindim ki kokusunu duysam bile yine kusacağım sanıyorum

wintersun kızımda fıstıklı baklava dan tiksinmistim hala da tiksinirim bunda yok bklm şimdilik