MaviJournal 1 hafta bi bekle, ondan sonra tekrar test yap ve doktora git. Ama bekle. Şimdi kimseye müjde falan da verme nazar değmesin. İyice herşeyden emin ol. Bebeğin müjdesini de birkaç ay sonra etrafa verirsiniz. Hayırlısı olsun inşallah
leylaAraf MaviJournal kesinlikle öyle yapicam ilk bu hatayı yaptım kese varken herkese söyledim şimdi kalbini duysam bile söylemem hayırlısı ile varsa eğer🫶🏻
Hasret5506 leylaAraf bende burda bir post açmıştım kürtaj oldum 20 gu önce ve e yakı zmaanda nemzn gebe kalırım diye bir kaç kişi 15 gün korunmuş sorna hamile kalmış hemen 1 ay dolmadan yan çoğu kişi öyle kalıyor bende 1 haftadır korunmuyorum haftada küçük tü 5+6 idi
leylaAraf Hasret5506 anladım canm bende ilk 10gun olmadı sonradan korunmasız ilişki oldu ve halen olmadim umarım tekrar hamiş oluruz hayırlısı ile 🫶🏻
Esraa79 leylaAraf bende kürtajdan sonra regl olmadan hamile olduğumu öğrendim. İlk test yaptığımda böyle silikti 2 3 gün sonra tekrarlarsanız koyulaşması gerekiyor oradan tahmin etmiştim🙂
leylaAraf Esraa79 yaa aslında bir hafta saha beklicem eğer regl olmazsam bı daha yaparım test umutlanmak istemem
K-1997 leylaAraf Esraa79 Melk_plt00 merhaba sizlerle aynı durumu yaşıyorum sanırım ayın 6 sında kürtaj oldum 4 gün falan sürdü kanamam sonra ger çekilme yöntemiyle ilişkiye girdim 17 sinde kan verdim 0 lanmıştı betam bugün kaset test yaptım silik çıktı böyle bişey mümkün mü hamile olabilirmiyim 
Fndk33 [silindi] İki kere kürtaj oldum ikisinde de sonra ki ay hamile kaldım bir problemin yoksa çok çabuk hamile kalıyorsun
Busraa-aa Canım bildiğim kadarıyla kürtajdan sonra betanın sıfırlanması için âdet görmen gerekiyor seni üzmek istemem ama ben öyle biliyorum benimde başımdan geçti çünkü yine de hamile de olabilirsinnnn tâbi inşallah vardır 🤲🌸
Eeesraaa leylaAraf hamile olabilirsin canım bende kürtajdan sonra bir adet geçirdim sonra hamile kaldım şuan doğumu bekliyoruz
Melk_plt00 leylaAraf gebemiydin canım şuan senin bu yaşadığın durumunu ben yaşıyorum 35 gün oldu kürtaj olalı test yaptım böyle çıktı adette olmadım
leylaAraf Melk_plt00 evet canım gebeymişim şuan 23haftalık beş olduk çok şükür şeninde olabilir kan ver
Melk_plt00 leylaAraf benim şuan 5 hafta oldu kürtaj olalı hcg hala pozitif Görünüyor test yapıyorum silik çıkıyor reglde olmadım
leylaAraf Efnan-77 hayır doktor her hangi bi sorun göremiyorum düşünebilirsin bebek dedi.Cünki benim bebeğimde gelişim geriliği varmış kalbi durdu zorunlu kürtaj oldum.Yani düşük ile kalb durması farklı şeylermiş düşük genetik bi rahatsızlık oluştura bilir çocukta ama korkma hiç bişey olmaz benşm bebeğim şuan saglıklı
leylaAraf Melk_plt00 korkma bişey olmaz kimi doktor rahim toparlansın istiyor çocukla ilgili bir problem olma ihtimalinden değil folik asit mutlaka kullanmaya başla hemen hiç bişey olmaz inşallah
Melk_plt00 K-1997 Canım inşallah vardır ama benim Kürtajdan 37 Gün sonra adet oldum beta sıfırlanmadığı için testlerde çıkıyor adet olduğunuz zaman beta da sıfırlanıyor testlerde o zaman çıkmaz
leylaAraf K-1997 valla canö mümkün bende ayın 9mayıs da kürtaj oldum beş gün filan sürdü az az kanamam.ay sonunda hamile olduğumu tesbit ettim bu test ile diğer ayın içinde ise ulstronda kesem göründü