GozdeCemre Seymamurduk hiç birşey yapmadılar valla canım gitmediğim özel devlet kalmadı 2 ay Hastanede yattık sadece günde 2 kere nstye bağladılar kalp atışına bakmak için onun dışında hastaneye yemekleriyyle hiç beslenemdm zaten 6. ayda benden bebeğe giden kan damarının tıkandığını söylediler be kadar karnında beklerse o kadar gelişir derken derken 36 37 de acil sezeryanla alındı çok şükür sağlıklıydı küvezde 2 qün kalıp evimize çıktık şimdi 2 yaşında herşey geçiyor kilosuna bakmayın siz sağlıklı olsun yavrucuklar
Ruzgarr Prensesim77 muz,kaşar,tahin-pekmez ve süt icerken nesquink ekleyebilirsin.ilk gebeligimde bebegim kilo almiyordu kalp hastasiydi.sonra bir forumda okudum süte nesquink atıp icemeye başladım ise yaradi.
GozdeCemre Prensesim77 benim 6. Ayda damarım tıkanmıştı canım bir daha da beslenmedi bebek öylece bekledik ölecek sen öleceksin diye diye
Cellist Prensesim77 sıvısı ve hareketleri şuan kontrol altına alındı iki günde bir gidicem ama erken Doğum kaçınılmaz gibi bi durum söz konusuymuş doktor her an doğuma alabilirim dedi
Cellist Prensesim77 evet canım sezeryan denildi ilk Doğumum zaten. Herşey etkili olabilirmiş benim iş tempom beslenmem damarlardaki kan akışı genetik bi çok sebep varmış.
Yaceemm Ben bebeğin kilosunun Bira yapıyla ilgili olduğunu düşünüyorum. Bu dediklerinizin hiç birini yemedim aksine yemek yiyemiyorum bebeğim daha 32. Haftada 2700 kilo. Şekerim de yok. Aksine düşük çıkıyor. Bira plesantanin beslemesi biraz da bebeğin yapısı bence... dokira hocam yediğim birşey den mi diye de sordum alakası yok o bebeğin yapısı dedi
Ozlmmm Prensesim77 Gelişmemiş derken, bu zamana kadar olan kontrollerinde ne durumdaydı. Kilosu ne kadar ? Muz kaşar falan ye bunlar çok işe yarıyor gerçekten
Prensesim77 Ozlmmm 27 haftalığa kadar iyi gidiyordu hattA ben mahsustan eskisine göre çok daha fazla yemeğe başladım bebek kilolu olsun sezeryan yapıyım diye ben zaten almışım kilo ama bebeğin gelişimi geride dedi
SecilAhsenSura SinemAyaz bence gayet normal 36 haftalığım daha dün gittim 2500 üzerinde gayet sağlıklı güzel dedi doktor. Bence doktorun abartmış canım hiç takma kafama normal kilosu daha toparlar bir ayda
Ozlmmm Prensesim77 Ne kadar geride, Dr.lar genelde 1-2 haftaya kadar olan gerilikleri önemli olarak nitelendirmezler. Kilosuyla alakalı ise başka bir Dr.a daha danışmanı tavsiye ederim herkesin söylediği bir olmayabilir
SecilAhsenSura Prensesim77 benim kızımdada son bir ayda bende karaciğer yağlanması çıktı sebze fln yemek zorunda kaldım bebeğim hiç kilo almadı doktor küçük doğacak 2400 2800 arası dedi doğduğunda 3100 dü gayet iyiydi kilosuda. Hem önemli olan sağlıklı olması kiloyu iki haftada alıyo toparlıyor zaten
Nickimyokkibenim Prensesim77 keşke kilosunu öğrenebilseydin canım ama üzülme stres daha çok etkiler baZı bebekler yapı olarak küçük oluyor benim ilk kızımda 39+0 da doğdu 2750 grdı hiç bir sağlık sorunu yoktu şükür şimdi dört yaşında