Merveeee 1PrensAnnesi inanmıyorummmm elim ayağım titredi şu ann 😔😔😔 nasıl olmuş ayy daha çok genç Rabbim çocuğuna ailesine bağışlasınnn
1PrensAnnesi Merveeee amin cnm benm valla sabah başım ağrıyo diye gelmiş sonrası malum bnde çok üzüldüm allah yardımcısı olsun🙏🏻
SemraBayraktarAkbas Can'ım ben seyrantepede sultana hastanesine gidiyorum doktorum Nurettin kavcı mesleğinde çok donanımlı önce allah sonra onun sayesinde hamile kaldım çok memnunum kesinlikle tavsiye ediyorum
Zehra2701 Turkan285 canım Hatem Hastanesi'nde yılmaz gencoya gidiyorum çok memnunum tavsiye ederim çok ilgili bir doktor
MYaseminTezcanGne Elifece abdullah göymen neden kötü acaba canım ben bu ismi iyi diye duydum da sende ne sorun oldu
Elifece MYaseminTezcanGne ablam onda sezeryan oldu 1 buçuk yıl geçti hala sezeryan yeri kıpkırmızı . Bende ilk hamile olduğumu öğrendiğimde 3 defa gittim , içeri girince 5 dk duramıyorsun hemen konuşup çıkarıyor seni dinlemiyor bile. Ve de sezeryanda yaşadığı sorunlar yüzünden 5-6 tane mahkemesi varmış
MYaseminTezcanGne kızlar hatem hastanesinde fethi gücer hakkında bir bilginiz var mı yakınız tanıdıgınız ona giden
1PrensAnnesi MYaseminTezcanGne bi arkadaşım aralık ayında doğum yaptı fethi beyde çok memnundu 41haftada normal doğumla oldu oğlu
Icimdekimucize Zehra2701 bende magnezyum ve Demir ilacı kullanıyorum bu ilaçları neye göre veriyor acaba bende 21.haftadayım aynı doktor
smcnkrt Bizde 24+2 yiz demirle magnezyum kullanıyorum çok yoğun kramplarım var özellikle sol bacakta uyutmuyo