yaseminsezer ben de yatak odasına büyüyen besik aldım ama yatak odam üst katta. alt kata salona park yatak yada hamak besik almayı düsünüyorum. tecrübeli annelerden fikir alırsak daha iyi tabi 🤔
Hs4523 [bilinmeyen] beşik dışında ben anakucagı aldım salonda kullanmak için zaten max 8 aya kadar kullanılıyor ana kucakları
melissannesi [bilinmeyen] Ben bir sürü baktım hem şık hem güzel olsun diye instagramda bi sayfa var bak ordan önerebilirim fiyatıda makul kullanımıda güzel bayb.homes sepet beşik👶🏻
Lil [bilinmeyen] https://ty.gl/ncgjestd kullanmadım bilmiyorum ama az önce gözüme kestirdim galiba hem baby nest hem ana kucağı gibi idareten gider sanki biraz
KucukMik [bilinmeyen] biz de anne yanı olarak Chicco Lullago Travel tercih ettik. Henüz kullanmadık ama biz ürünü beğendik. Şu anda da HepsiBurada’da uygun fiyatı. Yine Chicco’nun Next 2 Me beşiğine de bakabilirsiniz kullananlar çok memnunlar. Biz ikisi arasında kaldık portatiflik açısından Lullago seçtik ama diğeri de baya kullanışlıydı. Portatif beşikle uğraşamadığımız zaman da oto koltuğu ve anne yanı reflü yatağı var oturma odasında yanımızda durması için diye düşündük. Ana kucağını şimdi alıp almama konusunda kararsız kalıp erteledik biz.
KucukMik [bilinmeyen] haklısınız küçük büyük bir sürü masraf var. Eksikler bitmiyor ve hevesimizden veya tecrübesiz olduğumuz için gereksiz aldığımız da çok ürün var. Yatak odanızda beşik varsa; babynest veya anne yanı reflü yatağı düşünebilirsiniz dediğiniz gibi. Bir süre sonra onlara da sığmıyorlarmış ama. Güzel bir indirime denk gelirseniz alır, olmazsa da doğumdan sonra ihtiyaca göre alırsınız. Heveslenip dolduruyoruz evi sonra sığdıramıyoruz ve yapılan masraf da yanımıza kalıyor 😊
Aldoemr [bilinmeyen] canım benim ikinci gebeliğim ilkinden almıştım zaten ben hepsinden aldım daha doğrusu hediye olarak geldi büyüyen beşik odası takım olarak var dolabı vs park yatak var anne yanı var bide ana kucağı da almıştık çünkü gerçekten gerekiyo belki kayınvalide ya da annenlerde birinden birini alır 😁🥰