Loyabloom Kızlar 12+3 haftalığım. Doktorum 13+4 te çağırdı cinsiyet öğrenmek için. Acaba görebilirmiyiz? Siz kaçıncı haftanızda öğrendiniz
Tenzil Loyabloom ben 13+4 de öğrendim 80% erkek demişti 16+5 haftalıkken kesin erkek demişti, yani aslında 12 haftalıkken belirleniyormus cinsiyet
Loyabloom Tenzil erkek hemen belli ediyormuş ama kızlar çok kolay öğrenilmiyormuş diyolardı da ay bilemedim🫣
Ozge111 Loyabloom evet 13 ve 15 haftalarda bacak arası kapalıydı zaten öyle olunca herkes kızdır dedi 😂
Loyabloom Zeynepikranur özelde mi baktırdınız acaba? Özelde baya erken çağırıyorlar öğrenmek için normalde
Zeynepikranur Loyabloom yok cnm devlete gıttım ama memnun kalmadım keşke özele gıtseydım daha erken bile ögrenirdim
Loyabloom Zeynepikranur bende öyle düşündüğüm için direk özel klinikte bi doktor buldum kendıme çok şükür çok ilgili ama doğum fiyatları özelde uçmuş napcaz bilmiyorum 🫣
123blogggh Ben 13+ 4 de öğrendim kız dediler detaylı ultrasonda erkek olduğunu öğrendik bence biraz daha bekleyin
Loyabloom 123blogggh ayy hadi ya. Valla doktorum randevu verdi 13+4 dedi. %80 söylüyor genelde. Arkadasımda aynı doktora gidiyor 13. Haftada %80 kız dedi değişmedi. Biraz ona güvendim bakalım yinede aklımızda bi fikir olsun 😂