_Serapimherseyim01 Ben 37+5 im ve katlanılmicak bel ağrısı yaşıyorum belden karına gelen ağrılarım oluyor 8 gün önce ki kontrolünde ise doktor bebek dogum kanalında dedi üstelik akintilarim çok artmaya başladı bana destek olurmusunuz
Uyuz03 _Serapimherseyim01 bende daha yeni gebeyim egzersiz yaparak agrilarini hafifletmeye çalış bence yine de doktoruna sor ona göre yap egzersiz
bademli_puding _Serapimherseyim01 37+1 bende seninle aynı durumdayım canım akıntılarım arttı ağrılara dayanamıyorum artık
Shdnvshr _Serapimherseyim01 günümüz aynı benimde akıntılarım arttı ve bebek kanalda. Sürekli aşağıya baskı yapıyor. Ama dayanılmayacak sancım yok sizin gibi değil. Bence dayanamayacak durumda iseniz hastaneye geçmeniz kontrol ettirmeniz gerekli bu sizide rahatlatır. Bazen ufak tefek pürüzlükler olabiliyor bari içiniz rahat etsin. Çünkü bahsettiğiniz ağrılar ciddi duruyor doğum başlamış olabilir
eylul1809 Canım günümüz aynı, benimde 2 gündür inanılmaz bel ve sırt ağrım var hatta kasıklarım ve genital bölgem dahi ağrıyor
eylul1809 Didoun yok hayır pazartesi gitmiştim doktorum herşey normal demişti, tekrar pazartesi gideceğim
eylul1809 _Serapimherseyim01 yok hayır gitmedim, pazartesi günü gittiğimde doktorum normal demişti nst de sancı çıkmamıştı. Tekrar pazartesi gideceğim