Azr ikiprensannesi__ al bendende o kadar. Benimde ikinci hamileliğim. Gerçi ben gurbetteyim. Önceki çocuğun kıyafetlerini kullanacağım, eksikleri alacağım ama yine de onların da yıkaması ütülemesi olacak tabi. Bütün kıyafetler de memlekette bu arada. Bayram dan iki gün önce gideceğiz ki 35 haftalık olacağım üstelik sezeryan olacak. Artık eşim halleder ütüyü falan diyorum tek duam erken gelmemesi. Benim durumum daha vahim sanki. 😏
ikiprensannesi__ Azr Allah yardımcın olsun canım inşallah vaktinde gelir gider gitmez yapman lazım işlerini
Cnncn ikiprensannesi__ Valla canım benim normalde 30 larda faln iyi yani yapilması her açıdan ama günümüzde her gecen bir günde herseye zaman geldigi için erken yapmak daha mantıklı geliyor suanda herseye zaman geliyor temmuzda yine gelecek bugun alacagin 10 liralik sey yarin 20 lira ondan aslına bakarsan erken alip kenara koymak hazir tutmak daha mantıklı esinede o sekilde soylesen belki mantıklı bakar olaya bu erkekler neden hep boyle anlamiyorum ki
ikiprensannesi__ Cnncn aynen öyle canım valla bende anlayamıyorum bir anda alıp bostan boşa sıkışacaz her ay biseyler alsaydık borçsuz hallederdik ama ne yapım kendisi bilir
Merve1616 24 teyiz.Bebisin bütün ihtiyaç ve eşyalarını aldım.Kendime pijama gecelik vb alacağım.Oda süslemesi ve fotoğraf çekimi için görüşme var.Cikolata,hediyelikleri seçeceğim.Bunlar kaldı 🌸
Cansuq44 ikiprensannesi__ ahhaha sen yine iyisin ben 36 haftalik oldum hersey yıkandı ütülendi ama hala yerleşmedi 🤣🤣 ilk gebeligimde 6. Ay herseyi hazırdı 🫠
Ilkay08 Bencede erken 21 haftalıgım şuan son bır ay kala alıcam cok şey almayı düşünmüyorum zaten ihtitac neye varsa onları alıcam çok hızlı büyüyorlar ilk kızımda cok şey almıslardı çoğunu giyemedi bile
Rabis0446 ikiprensannesi__ vallahi aynen 😂 heyecan farklı oluyor ilki gibi değil birazda fırsat kalmıyor birincilerden gibi 🤷🏼♀️🤣
Eebb ikiprensannesi__ ilk gebeliğim 31 girdim tembelliğim üzerimde hıc bır şey yapasım yok ama gıyım açısından herşeyı tam kendı pijamalarım ve çocuğun ateş ölçer pişik kremı süt sağma makınesı meme ucu kremı emzırme sutyenı atletı bunlar gereklı bana hala eksik cokk
ikiprensannesi__ Eebb eksik bitmez canım hergun başka bişey lazım oluyor sanki sağlıkla gelsin az kalmış halledersin eksiklerini
Eebb Miniikmucizem kız ev rutuni hep lazım ama perde halı cam mutfak dolapları bunları yaptın mı gerisi zaten hafta 2 kez yapılacak silme süpürme halı perde mutfak dolabı kolay pıslenmez
Ezgi-48 21+1 haftalığım hemen hemen herşeyi aldım çünkü bekledikçe zam geliyor bebek bezi ıslak mendilini stok yaptım hep bir kaç eksik var onların da siparişini verdim gelecek sadece yıkama ve ütüleme işini 30.haftadan sonraya bırakıcam
Azr Damla22306 erkek valla ben kızımda böyle hiç olmamıştım belimden yürüyemiyorum oturamıyorum hiç bişey yapılmıyor üstelik senin çok erken ben 33 haftalığım fenalık bastı artık
karanmom ikiprensannesi__ 19 haftalık hamileyim çoğu şey bitti 😂 doğumu bekliyorumm heycandan herşeyi aldım
Ebru_20 ikiprensannesi__ ilk gebelik olduğu için insan acemi oluyor ne alacak ne kadar alacak bilemiyor ama ikinci olunca bakıyor cinsiyet aynı ise zaten çok fazla bir eksik kalmıyor ben de erken doğum olur korkusu ile her şeyim 30 uncu haftada hazır olsun istiyorum ne olacağı beli olmaz ama aldığımız çok bir şey de yok hayırlısı olsun ya yavaş yavaş bir şeyleri oluyor
2oglusannesi ikiprensannesi__ al benden de o kadar. Bu yavruma hic bisey almamışım hala 27 hafta olduk ilk oğluma gereksiz bi cok sey aldığımdan ve kullanmadigimdan sakladığım çok eşya var zaten bu da erkek.. 3 4 takım ve zibin alsam yeter geri kalan herşey var zaten diye düşünüyorum 😊
Sedanurumut ikiprensannesi__ bizim seninle 10 eylül görünüyordu dogumlarimiz değil mi canım bende alışverişe yeni yeni başladım ne olur ne olmaz diye.
ikiprensannesi__ Sedanurumut evet 10 Eylül ama.ilkim sezeryanla oldugu için bida sezeryan ağustosun 25 inden sonra alır herhalde daha baslayamadim biseylere yavaştan başlamam lazim benimde