Minik-ve-annesi Ya valla ben bebeğime çevremde çok çocuk vardı o yüzden pek bi şey almamıştım, o yönden biraz şanslıydım 😌 1 tane 10lu 1 tanede 5li hastane çıkışı almıştım. Bornoz, banyo malzemelerini vs almıştım. Kıyafete çok para vermemeni öneririm kesinlikle. Hatta önermem direk verme diyim yani 😂 Çünkü asla giydiremeden büyüyorlar. Benim ilk olduğu halde mesela hiç öyle hevesim olmamıştı. Şu an ikinciye hamileyim daha çok hevesim var 🤭 Ki ona rağmen yine hiç bi şey almadım 1 tane hastane çıkışı aldım 10lu, bir tanede 3lü takım aldım o kadar. Erkek yeğenim doğdu 3 ay önce, onun kıyafetlerinden ayırdık beyaz olanları falan. Öyle mavi giydirmem falan kompleksli biri olmadığımdan seçip koyuyorum kenarı hep. En çok diye özellikle belirtemem dediğim gibi hemen büyüyorlar, alt pijamalarını çok patikli alma 3-4 tane patikli alsan yeter. 4-5 tane de patiksiz al mesela o daha çok gider. Patikli olunca büyüdükçe ayaklarını rahat hareket ettiremiyorlar. Patiksiz alt üst takım al mesela, zıbın alırsın 0-3 ay 4-5 tane. Baktın ki yetmiyor, yetmedikçe alırsın. Yani ben mesela inanır mısın bir çuval kıyafet kumbarasına attık yenidoğan öylece yıkayıp dolaba yerleştirmişim, etiketli duranlar vs. Ki düşün almadığım halde kuzenimden yeğenimden vs geldiği halde içim acıdı yani. O yüzden bildiğim için şu an pek bi şey almadım ikinci bebeğe. Kızımdan var bi kaç tane yenidoğan ayırmışım hatıra diye, baktım ki yetmiyor mesela büyüme durumuna göre falan gidip alırım diyorum yani. En azından israf olmaz, aldığımı giydirmiş olurum hem 🙂💐