Teslimenursevil Hcrmstf şimdi aradılar aynen çok tatlı dilli biri 11tamesi döllenmiş 6tanesi embiryo olmuş 4 tamesi 1. Kalite 2 tamesi 2. Kalireymiş
Hcrmstf Maşallah ne güzel 🥰5.gune kadar giderler hepsi inşallah 😇hastane 2 tanesinin dondurma ücretini almıyor kalanlari dondurmak ister misiniz diye soruyolar bide
Teslimenursevil Hcrmstf bana direk dondurulcağı için hiç sormadı 3. Günde yada 5. Günde gidişata göre dondurucaz dedi
Hcrmstf Biz 4tane dondurduk 2sinin ücreti tedavi ücretine dahil dedi kalan 2 tanesinede 7500 verdik ilk trasnferde tutmazsa diye
Hcrmstf Ucretler cok artmis sene sonu 17.500 tu tüp bebek yılbaşından sonra artmis iyice şimdide 27.500 verdik dondurma işlemi dahil
Hcrmstf Evet tahlilde verdim çıkarken tahlillerde sknti çıkarsa arariz demislerdi aramadilar bi sey cikmadi herhlde
Teslimenursevil Hcrmstf çıkarken değilde çarşamva toplandı cuma ver kan bize atarsın numaramı vereyim dedi bugün attım sıvın az yarın gel serum takalım dediler
Asya5461 Hcrmstf yaptır diyorlar ne bileyim ben bi aşılama ile kaldım kalbi durdu kilom var galiba ondan
Hcrmstf Asya5461 hadi ya😔bnmde kilom var hem pkos var banada aşılama dediler ilk başta qma eşimde de sknti olunca tüp bebeke döndük