ezgi1997__ Liya98 hayır öyle değil bildiğin bembeyaz kremsi akıntı. Sonra hamile olduğumu öğrendim 10 gün sonrasında falan akıntının rengi değişti biraz daha koyulaştı ara ara değişiyo kıvamı rengi
Meridaily Liya98 benim o kadar fazla değildi ama katıydı öncesinde normal kremsi akıntı geldi ay değişip duruyor valla net bişey de yok 😁
Mebuseyatgn birmucize1 benımde 10 gün gecıkmıstı kan testı verdıgımde negatif çoktı 10 gün sonra tekrar gıttıgımde pozıtıf bı sonuç aldım umarım sende alırsın
Sibelsibos Mebuseyatgn aaa seninki çok değişik olmuş bacım ya tam hayır yok denilşrken mucize gibi birşey olmuş hayırlı olsun çok güzel 🥰😄🤲
birmucize1 Meridaily 2 gun once kan vermistim negatifti tekrar test yapmadim bosyere testleri harcamak istemedim aslinda. Bilmiyorum cok karmakarisigim bi yandan olsa cikardi kendini cok kaptirdin diyorum bi yandanda ya gec dollenmeyse diyorum
Sibelsibos balbadem1 evt öyleymiş bende 27 sinde yumurtladim 28 de çatladı o yüzden geç döllenme de olabiliyormuş kuzum o yüzden adet bekliycez artk 🤗😘
Meridaily birmucize1 ben de bi sağlık sorunum olmasın da yoksa bile adet olayım normale doneyim diyorum artık. Hepsi negatif olunca insan da bi korkuyor. 4.gündü dimi kuzum senin de.
Mebuseyatgn birmucize1 çok strese girme gerçekten ılk bende çok fazla ıstıyodum nezle oldum halıyle o ay pek dusunemedım ve hamıle kalmışım bugün 6 haftalık olmuşuz bıle 😂🥰