Smyye0303 ElifNilMom yerleşme kanaması da olabilir ama bı doktora git canim belki progestan başlar içerde kanama falan oluşmuşsa nolur nolmaz yoktur bence ama olsun tedbir al
Azraa33 ElifNilMom benimde aynı şey başıma geldi daha kese görmeden kanamalarım olurdu acile gidin fitil Protestan ine yapsınlar Allah korusun kanama çoğalın olacak keseyi düşürmesin benm bu şekil boş kese oldu kürtaj oldum
ElifNilMom Okayss dün gittim, keseyi de göremedi kanama da göremediğini söyledi Beta 168 di bu betayla kese görmemek zaten normal dedi
ElifNilMom Smyye0303 canım gittim ama kese henüz oluşmadığı için o da birşey diyemedi. Haftaya tekrar gideceğim şu an için beklemekten başka bi seçeneğim yok
ciceklianne ElifNilMom daha çok miniktir canım ben de hamileliğimi Beta 156 iken öğrenmiştim daha sonra takip etti doktorum 1100 iken çok küçük keseyi gördük
Okayss ElifNilMom o zaman yerleşme kanaması olabilir canım sen takip et çoğalırsa yinede tekrar görün
Yareniko26 ElifNilMom daha çok küçük dedi kese görmek ıcın kese görmedı rahım kalınlaşması var 24mm dedi haftaya bakcak bıdaha beta467