Anonim3447 CayGetireyimMi ben doğum yapmadım ama 2 gün önce katıldığım bir seminerde 36.haftanin artık normal olduğunu söylediler
Elifcee25 CayGetireyimMi 35+1de dogum yaptım 18 gün küvezde kaldı ekimde 3 yasina gircek şükür saglkli
gul6 Benim oglum 36 haftalikken erken gelmek istedi simdi 1 haftalik olduk gayet sağlıklı bir problem olmadı sizde korkmayın ☺️
femme gul6 merhaba . Acaba kaç kg doğdu küveze alindi mi solunum için. Benimde 36 dan sonra olabilir de korkuyorum 😬
CayGetireyimMi gul6 inşallah…. kac kg dogdu cajim kuveze girmedi demi ciğer geliştirici yapılmış miydi?
gul6 femme 2758 kg doğdu küveze alınmadı gelişimi tamamlanmıştı önceki haftalar kadar riskli bir hafta değil korkmayın içiniz ferah olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
gul6 CayGetireyimMi yok yapılmadı 35 haftada sancilarim başladı 36 ya kadar bekledik 36da geldi çok sağlıklı küveze de gerek yoktu 36. Hafta biraz daha normal kabul ediliyor zaten diğer haftalara göre sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah ☺️
femme gul6 peki ciğer geliştirici oldunuz mu hiç. Benim koleztaz var . İlaç kullanıyorum 36+4 gibi doğum olur diyor doktor
Fatma_yalcinkaya femme Doğum yaptınız mı bebek nasıldı? Hastanede yatıyorum bende 35+1 sancım çıktı haplarla bastırdılar korkuyorum doğarsa diye