1trimester Motivasyonumu yükseltmek için müzik, kahve, egzersiz, yürüyüş, kitap okuma, duş bunları yapıyorum bazende kendimi odaya kapatıyorum içimden hiçbir şey gelmiyor
tunasmom 1trimester mutsuz olduğum zamanlarda genel olarak bende uyuyormuşum bir düşündümde. Uyuyunca her şey geçecek kafasındaymışız bir çoğumuz onu anladım 😂
Cigerekacankedituyu Daisy0000 ahdhjsjdj ben de. Sonra daha çok mutsuz olup daha çok uyuyorum ahjdjsshhs
Cigerekacankedituyu 1trimester şu an yataktan kalkıp hazırlanmam lazım ama kalkamıyorum… Neden? Uyandığım için mutsuzum. Ne güzel uyuyordum. Pislik alarm çaldı. Kalkıp işe gitmem lazım ama 5 dakikada hazırlanıp çıkıcam evden. Çünkü UYANDIM.
tunasmom Cigerekacankedituyu hadi sen işe gidiceksin diye erken kalktın peki ben neden bu saatte uyandım ? Neden yani ? Üff e yine mutsuz olduk iyi mi 🥹
Cigerekacankedituyu tunasmom normalde şu an işte olmam lazım ajjdjsjdjs hani fazladan 1 saat uyudun, mutlu ol di mi? Yok, neden 1536651 saat uyumadım diye mutsuzum. Cidden niye uyandın? Neden yani? İşe gitmicek olsam uyanmam bu saatte 🤭
tunasmom Cigerekacankedituyu ay 1 saat fazladan uyudun diye kimse mutsuz olmaz 3 5 saat uyusaydın mutlu olurdun bence ahsjsjs ay bilmiyorum ki bir de 3ü geçiyordu uyuduğumda neden uyandım sorguluyorum hadi uyandın geri uyu dimi ama yok oturdum tvde izlemelik bir şey arıyorum 😂😂
Esra_Omer_21 1trimester genelde bol bol aglayip sonra uyuyorum oglum olduktan sonra hic o kadar uzun agladigimi hatırlamıyorum motivasyonum o benim ❤️
Cigerekacankedituyu tunasmom geç uyanınca da gün çabuk bitiyor diye mutsuz oluyorum ahjdhsjdj Kız yat uyusana, üff şu an beni arasalar işe gelme deseler, tekrar yatar uyurum. Bi de eşim yatmış uyuyo, adam uyuyo diye bana batıyo ajjdjxsjxxjxj
tunasmom Cigerekacankedituyu ahahahhahaha kalk kocanıda kaldır uyuyamazdın de ben uyumazsan senin ne haddine uyumak de ahshdjjs emin ol deseler ki gelme o zaman uyuyamazsın uykun kaçar 😂 sağa döndüm olmadı sola döndüm olmadı uyuyamadık napalım jejıe
Cigerekacankedituyu 1trimester evde 2 tane kedim var kız, video gibiler zaten totolarını yediklerim jajsjsjdjs evden çıkmadan severim onları 🤭
Cigerekacankedituyu tunasmom zaten kalksa beni işe bırakcak, o yüzden dokunmak istemiyorum jajdjdjdjd