Deletedmom_116 myangelson AHah kocamda diyo yatırımlarda yata git doğur gel🤣🤣Kontrol var aşkoo yarındi aslında kasilmam falan çok bide cuma kalabalık oluyo bugün geldim bakalım nolcagg🤣😁
myangelson Deletedmom_116 hee sabah erken gidip sıra alıyorsun doğru saatin farkında değilim 😂😂 sen hastane çantanı falan getirdin mi 😂😂
Deletedmom_116 Selcennnn Dogurun anam Dogurun ben çıkarmıyorum artikk 🤣doktorada dicem sabitleyin içerde dursun ahahahah
Deletedmom_116 myangelson Napim anam randevu alsam ta millattan önceye veriyo haftada geliyorum 🤣🤣getirmedim valla kocamda gitti işe 😂😬neyse Dogurcak olursam sey ederiz
Selcennnn Deletedmom_116 Allah korusun kız öyle deme 🥺hatta dua edin de çıkalım daha çok küçük bebeğim 30 haftalık 🥺
Sacmalama_engiinn Selcennnn stres yapma aşko sakin ol zamanında gelir inşallah şimdi zor tutarlar ama 40 haftaya gelince de gelmek bilmez bu sıpalar sksjdj
myangelson Deletedmom_116 randevu sıkıntı ya ben de göz için randevu aldım tam 15. Gün açıldı ben o güne aldım 😂 he dogurcak olursan şey edersiniz ya koçanı ararsın gelir 😂😂