Gizembalkan Sevgili anneler bebeginizi ögrendiginizde ilk alışverişe nelerden başladınız malum günümüz fiyatlar hergün zam geliyor neleri alıp kenara koymak mantıklı 15 haftalık gebeyim😊
Agg0207 Gizembalkan bebek arabası ana kucağı süt sağma makinası alacaksan eğer park yatak daha sonra biraz oyuncak ve giysileri
Nur_50 Gizembalkan bebek arabası-kıyafet aldık bu ay😃 birdahakine oyun parkını alacaz bez deterjan ıvırzıvır devam 😃
YigitPoyrazMomm Gizembalkan kuzum aynen öyle zam geliyor ben yavaş yavaş alıyorum zibini çorapları ilk genel ihtiyaçlar sonra geri kalanını bitirmeyi düşünüyoruz bebek puseti kangurusunu aldık eşim şimdiden odasını yapalım diyor bakalım hayırlısı ile doğum gelmeden bitireceğiz benden 12 haftalık hamileyim kesinlikle mantıklı her dışarıya çıktım da alıyorum bi kaç tane😊
Havvaca Önce büyükleri almak en mantıklı olan beşik bebek arabası dolap biz ilk başta bunları almıştık. Daha sonra kozmetikleri aldım. Unisex olan kıyafetleri aldım. Alt açma örtüsü sulasil gibi ihtiyaçları aldım göğüs pedi vs.
Gizembalkan Onlar aklımızda nasipse dogum kasım ayına denk geliyor bir kış temzliginden sonra mobilyaları getirticem onun haricinde küçük eşylar biberon bez kıyafet vs.
siyahinciii Biraz daha zaman geçsin canım Allah korusun bir şey olursa çok üzülürsün hamilelik boyunca bu korku var biz annelerde ama dediğim gibi almak için acele etme derim ben
fizikcianne Gizembalkan bende 15+5 haftalık hamileyim. Ufak tefek şeyler aldım bir kaç tane. Daha başlamadım. Bende şurada önerileri okuyayım :)
[silindi] Gizembalkan biberon seti Kulaktan ve koltukaltindan ates ölçer Termos mama ve sut icin Oda sicakligi olcer termometre Korbell cop kovasi ve poseti Katlanir kuvet seti Reflu yatagi Anakucagi Ek gida icin erken ama indirim gördükçe ben oioi markadan aldim herseyini onluk tabak vs. Buharda pisirme makineleri var bu ay almayi dusunuyorum onu da. Biz almadikca artiyor hersey ben 7 haftalikken basladim aklima hic kötü seyler getirmedim siz de getirmeyin alin yavas yavas