nur0121 Liya98 benim ilk hamileğimde bat a 2 gün kala yaptım silik çıktı ondan sonra kan verdim 97,çıktı bakalım ben hissetmiyorum ama belki vardı da diyorum hayırlısı olsun
anneadayiiiiiii sunshine_ valla belirti yok gibi sanki ama daha hiç test yapmadım bugün döndüm evime 3-4 gün daha beklicem bat 11 zaten sen nasılsın bakalım
nur0121 Liya98 kız kaç tane test yapmışsın öyle ben bazen adetten bir gün önce yapıyorum sonra diyorum yine yaptım sabırsız ım diyorum kendime senin test leri gördükten sonra ben baya sabırlıymışım😄
sunshine_ anneadayiiiiiii anladım benim kasıklarım çok ağrıyor ya hastalanacakmışım gibi belim ve göğüslerinm de öyle sabah hastalanabilirim dün test yaptım negatifti bat da bilmiyorum ne zaman
sunshine_ anneadayiiiiiii evet kürtajdan 35 ggün sonra yani 9 mayısta regl oldum sonra ovülasyon testi yaptım 17. Gün yumurtlama oldu şimdi ne zaman hastalancam bilmiyorum 35 gün de mi yoksa ben hep gününde hastalanırdım yani bugün öyle mi olacak bilmiyorum
Liya98 sunshine_ vallah cok yazan oluyor isimleri aklımda tutamıyorum kimdiki canım seninkini ama unutmuyom🫶🏻
sunshine_ Liya98 anneadayı canım konuşmuştuk ya ovülasyon zamanında biz senle hep denk düştük de o yoktu Bayadır onu soruyordum geldi
anneadayiiiiiii sunshine_ belki geç döllenmedir dur bakalım hemen karamsar olma negatif çıktıysa 3-5 gün içinde adet olmazsan bi daha test yap bakalım yumurtlama görmüşsen olmuştur inşallah
Esillla sunshine_ bende 10 nisanda dusuk yaptım 11 mayısta tekrar adet oldum kan verdim negatif çıktı
Meridaily nur0121 benim de 5 mayıs son adet tarihi 5 haziranda olmam lazımdı hala olmadım. 1.ve 3. Gün yani bugün test yaptım negatif😭 aynı durumdayız🤦🏻♀️