sunshine_ Motherandbaby_ al canım gerçekten iyi oluyor heleki bizim için senin adetin düzene girdi mi nasıl
Motherandbaby_ sunshine_ Benim normalde 5 gün sürer ve hiç gecikmezdi şimdi hem çok gecikiyor hemde çok leke leke gelip sonradan yoğun oluyor başlaması ve bitmesi 10 gün sürüyor 😞
sunshine_ Motherandbaby_ anladım kuzum inşallah vardır sende de Helenistik yarım kalmış Bi annelikten sonra daha çok istiyor insan
Gamzealptkn Liya98 nasl negatf test mi bozuktu ki bi kan versene emn ol canm belki de sabah yaptğn bozuktu
Gamzealptkn sunshine_ aminn inşallah sol kasğmda yoğun ağrı var şu an 4 buçuk gibi arıycam doktoru çıkmamşsa ptesiye kalcak bakalm hakkmzda hayırlısı🙏
Liya98 Gamzealptkn bilmiyorum gercekten cok üzüluyorum kan testide randevu almadan olmuyor haftaya anca verirler
Umutlugunler Motherandbaby_ ikinci değerinizi hatrliyor musunz ben de aynı gunde ayni değeri gordum önceki kimyasal gebelik olduğu için korkuyorum deger az mi dedim
Motherandbaby_ Umutlugunler Sonrkai gün 77ydi ama iki günde bir 369 641 ve 1019 ile ilerledi sonra baktırmadım
Gamzealptkn Liya98 sen bilirsn yapıp kendni strese de sokma bn 2 gndr çok gergnm netgtfse bile bu stres adetmi geciktircek o yüzden relax olalm bi iki gn içinde adet olmazsan kan verirsn 🤌🙏
mombarbie_ Liya98 buradayım çünkü regl gecikmem var ve ne zaman olacağını bilmiyorum geçen öyle Bi ovu testi yapasım geldi ve pik yakaladım ayın 7 sinde saçmalığa bak sat 5 mayıs 🤣
Liya98 mombarbie_ bence hemen gebelik testi yap böyle olunca gebelik varmış diyorlar LH cok koyu olunca