Havvaca Kızlar 31+4 günlük hamileyim. İyi bir çocuk Dr u arıyorum. Bursa’da olanlar gittiginiz devlet ya da özel fark etmez Dr önerilerinize açığım. 💞
Biyolog-anne Havvaca Gürkan kılıç var tanıdığım muhteşem bir doktor ama allerji uzmanı normal bebek takibi de yapıyor mu bilmiyorum, bende ilk fırsatta oğlumu ona götüreceğim allerji testi için.
Busramazan09 Havvaca şehir hastanesi ahmet burak civan beyi önerebilirim hem genç hem de ilgili bir doktor kızımı acil durum olmadığı sürece ona götürürüm özel de ise medicana da uğur bey var o
Havvaca Hb1 Orhan sevinç cura, Zeliha yılmaz, Turgay baz onlar var bildiğim ama emin olamadım. İnstada baya popüler Bana popüler değil işinin ehli Dr lazım o yüzden en iyi cevaplar annelerden gelir diye düşündüm 💞
Sirkelimon Biyolog-anne özelde alerji testi yaptıracak iseniz Burtom test yapıyor 1500 TL ücreti var 35 tane gıdaya bakıyorlar sadece bir tüp kan alıyorlar o kadar
Biyolog-anne Havvaca kendi muayenehanesi var diye biliyorum ben normalde istanbulda yaşıyorum o yüzden çok bilmiyorum gideceğim zaman arayıp öğreneceğim.
esra1791 18 aylık oğlumda medicana volkan aksakallıda doğum yaptım 22 haftalık hamileyim volkan beye gidiyorum tekrar çok memnun kaldığım için . ❣️
esra1791 Havvaca ben tamamlayıcı sigortam olduğu için 15 tl ödüyorum 600 650 tl fLan dı sanırım muayene ücreti
Havvaca Busramazan09 muayene için ne kadar veriyorsun canım. Şehir Hastanesi’ndeki Dr önerin için ayrıca teşekkür ederim 💞