defneveannesii_ pandoraninkutusu Ayy valla postu gördüğüm andan beri gülüyorum karnım ağrıdı😂😂😂 amin inşallah hepimiz gülelim😂🙈 hayırlısıyla gelsin inşallah🫶🏻
pandoraninkutusu defneveannesii_ amin inşallah valla hem gülün aradada söyleyin nedenini canım o kadar güldünüz😂
defneveannesii_ pandoraninkutusu Ya kutu tabiri çok garip geldi çünkü bi de idrak edemedim diyorum ki bu neyin kutusu acaba😂😂 Rahim,vajina falan okey ama kutu diye hiç duymamıştım garip geldi birden okuyunca yani sjdhshdhshs
pandoraninkutusu defneveannesii_ 😅 kutumda kutum hahaha anam sapıklar var direk demedm gizem kattım😂😂
cahilelafanlatamazsinyorulmaa pandoraninkutusu kutumda Acaba hediye kutusu mu yoksa sandık kutusu mu jdjdjd 😂😂😂
Osenolsanbari pandoraninkutusu o kutuda iş bitmiş abla ağzını kapat kenarda dursun 1-2 ay sonra lazım olur yine 😂😂😂
nikoland Benim 2.hamileliğimde son bi ay nerdeyse öyleydi canım sanki şimdi aşağıdan düşecek gibiydi bebiş çok baskı yapıyodu sırf o ağrıdan kasık ağrısından dpktora gittim bişey yok kanala inmiş dedi yolladı o zaman
pandoraninkutusu nikoland benimde kanal yolundaydı bakalm bugün randevum var inşallah hayırlı sonuçlar ile gelirim dua edin🌸
defneveannesii_ Gevrekboyozz Yaa hahahahshah🤣 yapma nolur karnıma ağrı girdi gülmekten burda😂 gelen yorumları gördükçe çıldırıyorum sjdjdjfjdjdj
pandoraninkutusu Gevrekboyozz aman valla hep gülelim inşallah kac gündr şiddet postları aldatma postları ile içim şiştı😂
defneveannesii_ pandoraninkutusu Sapıklar kim kız?🤣 kutuyu gören daha çok meraklanıp gelir gizem kattığın için🤣
Ozge56 pandoraninkutusu ay kutun alındıysa özür diliyorum çok pardon 😃😃😃 benim kutum oyle birsey yaşamadı maşallah de. Senin kutuna acil şifa diliyorum ağrımasın kutun 😀😀😀 🥰🥰🥰