123esr_ Yoksa reklam için mi paylaşıyorlar bilmiyorum ? Kullanan arkadaşlar var mı aramızda acaba? Doğumdan önce mi sonra mı kullanılıyor ? 
Dygsnkgl 123esr_ hiç faydası olmadı bana kişiye göre değişir olumlu sonuç alanlarda var deneme yanılma yöntemi diyerek bi çok şey denedim🤓
Bebiskosuu 123esr_ burada bir çok annenin bu üründen çok memnun olduğunu okudum bi arkadaşım da kullanmıştı öyle şarıl şarıl akıyo denmez ama artırmıştı söylediğine göre onun epey azdı sürü normal seviyeye geliyordu. Bi de böyle damlalarda vücut bağışıklık kazandığı için dönem dönem değiştirmek gerekiyormuş arkadaşım öyle söylemişti sürekli değiştiriyormuş damlasını bi de yine buradan biri lactamilin çok çok iyi geldiği söylemişti sizi posta etiketlicem şimdi postu bulup okursunuz
123esr_ Mre paylaşım yapıyorlar reklam için mi yapıyorlar gerçekten öneri olarak mı bilmiyorum bende doktora sorup alırım inşallah
Gamzeizmir35 Ben bunu aldım hastane çantama koydum. Fenomenler bunu da mı meshur edecek bilmiyorum ama. Ben burda gördüm ve faydasını gören çok olmuş. O sebeple denemek istedim
Xsxsxd- Fenomenler kendini camdan aşagı atsa sende mi atacaksın doktoruna sorsana hangi fenomen tıp okumuş da içeriğinin iyi olduğunu bilecek ?
yenianneguney Xsxsxd- sen ne kadar mutsuz bi insansın ya buradan herkese sataşıyorsun kaç tane formda yazını gördüm burada hamile kadınların kalbini kırmaya allahtan kork biraz şeytan seni kocan yeterli ilgiyi göstermiyor heralde ateşin buralara vurmuş
babymomy_ Xsxsxd- kadın bir soru sormuş ? Niye dik dik cevap veriyorsunuz pardon neyin gerginliği bu herkese olumsuz olumsuz cevaplar yazıyorsunuz derdiniz nedir
kullanici1234bes Xsxsxd- Fenomenler bunu önermiş bunu alıcam dememiş. Bunu öneriyorlar kullanan memnun kalan var mı diye sormuş gayet normal bir şekilde sana ne oluyo ?
123esr_ Pamuk konu süt olunca kullanan var mı diye merak ettiğim için yazdım ona göre doktora sorup alacağım
123esr_ babymomy_ ben bir yorumumda da yazmışım zaten doktoruma da sorup alacağım diye amannnn çokta tın atarı hanımefendinin
123esr_ kullanici1234bes yani kim neyi doktoruna sormadan kullanıyor ki ben parol içeceğim zaman bile doktora ulaşırım doğumuma var daha oyuzden buraya yazmıştım