Canankara1992 Kızlar 16 haftalık olduk bugun kontrole gittim doktor rahim uzunluğu sınıra düşmesine 2 cm var sorun yok dedi ama içime korku düştü detaylı ultrason da rahat görürüz dedi progesteron verdi nasıl uzar bu napmam gerekiyor
cevriye35_ Canankara1992 Senin yapabilcegin bir sey değil diye biliyorum ama sınırdaymıs korkma bi arkadasim da oyleydi suan 30 haftalik oldu bisey olmaz Allahin izniyle
Ozge56 Canankara1992 yat sürekli ağır iş yapma asla dinlenmek çok önemli bu konuda çok yürüme canım geçmiş olsun.
Yazmelegi_ Canankara1992 hic bir is yapmayın yatın dinlenin ben lavabo duş ve yemek yerken kalkiyordum sadece 1 ayda geri yükselmişti ve şuan bile elimden geldiğince is yapmıyorum
Biryeniannee Canankara1992 bende de olmuştu rahim ağzı kısalığı İki hafta kadar dinlendim yattim ev işi bile çok az yaptım Eski haline dönmüştü
Canankara1992 8 yıl sonra hamile kaldım ilk bebegim doktor bir sıkıntı yok dedi ama içime korku düştü tedbir amaçlı progesteron başladı iyice ilerler diye korkuyorum
Pnrdl Kuzenimde aynı sıkıntı vardı ama sizin yapabileceğiniz birşey yok diye biliyorum oda progestan fitil kullandı bide dikiş atmışlardı önlem olarak çok şükür şuan sağlıklı bir kızımız var 1 bucuk yasında
Canankara1992 Dua edin kızlar inşallah dikişe gerek kalmaz birşey olmaz inşallah saglık la alalım kucagımıza
Susu_09 Canankara1992 25 mm altı risk haftaniz küçükken serklaj olmak en iyisi bida gittiginizde uzamaz ise serklaj olmamda fayda var hiç kalkma ev işi yapma
pandasever Canankara1992 konuyla alakalı pek bilgim yok. Rabb’im sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlısı ile. Ama dinlen iş yapma merdiven inip çıkma eğilip kalkma.
dexter canım dinlendikçe uzayan bir şey o korkma. benim 3 çıkmıştı sürekli yattım bir dahaki kontrolümde 4.9 olmuştu. ağır kaldırmaman, uzun süre ayakta durmaman ve olabildiğince yan tarafına uzanman gerekiyo. bu uzunluk kısalık çok değişken