Nurr29 Kızlar 12 haftalık hamileyim hergün burnum kanıyor bu ara normal mi ve çok bunalıyorum sıcak basıyor korkuyorum pıhtılaşma sorunu felan mı var diye sürekli kanıyor burnum
Sunshine__ Nurr29 Bildiğim kadarıyla kan basıncı vücutta çoğalıyor hamilelikten dolayı basınçtan kanıyo ama yine doktoruna sor derim ne olur ne olmaz
Tutkaltupum Benim doktorum normal diyor hamilelikte oldukca sık rastlanıyor diger annemizin dedigi gibi kanımız bebek için normalden çok pompalanıyor bu da burun kanamasına neden oluyor. Şelale olmadigi surece sorun yok çok kuru bırakmayın bulundugunuz odayı
Nurr29 Tutkaltupum çok aşırı derecede değil ama burnum akıyor gibi oluyor siliyorum peçeteyle kanıyor sonra kuruyor hemen
Tutkaltupum Nurr29 benimde öyle 17. Haftadayim arada bi kanıyo çok umursamıyorum burnum akiyo gibi oluyo kanıyor kafanizi yukari tutmayin sakın zaten biliyorsunuzdur akması gereken aksın kanasın bitsin tamam diyorum stres yapmayın bebeklerimiz zarar gormuyor aksine bebegimiz bizi kullaniyor diye dusunun 😭😭😍