Aysekse Kızlar henüz doğum yapmadım daha çok var ama gögüs ucun yoksa emzirirken sıkıntı yaşarsın diyorlar. Nasıl bi çözüm yolu bulabiliriz? Bilgisi olanlar?
mercimekkkannesi Aysekse yorum yazayımki belki görünür ben de aynı dertten muzdaribim şuan 7+1 deyim göğüs uçlarım çok acıyo ananem baktı ve ucun yok bebek emzirirken çok canın yanacak dedi ne yapmalı bilmiyorum
Glitter Aysekse mercimekkkannesi Bebek gogus ucundan emmeyecek, sadece gogus ucunu kavratirsaniz tabicki yara olacaktir, koyu renkli kismin tamamini bebegin agzina almasi gerekiyor.
Elaylama Aysekse aventin gögüs ucu koruyucusu var canım 2 boyu var biri yenidoğan ve biraz üzeri biri de daha büyük bebekler için. Arkadaşımın göğüs ucu yoktu başından beri onunla emziriyor çok rahatım diyor. Şuan bebeği 5 aylık oldu hala kullanıyor. Şu ürün: https://m.trendyol.com/philips-avent/standart-gogus-ucu-koruyucu-kelebek-5012909005470-5012909005470-p-1387060?boutiqueId=200711&gclid=EAIaIQobChMI-Ymwx_Xl3gIVR6WaCh36ow9IEAQYAiABEgJ-GvD_BwE
ArzuHmdLh1 Kızlar benim de normalde yoktu şuan 30 haftalığız baya çıktı sizinkide çıkar Doğuma yaklaştıkça
Yagmr05 Asıl göğüs ucunuz çok olursa ve bebek sadece ucundan emerse yara olur çeke çeke kahverengi kısmı tamamıyla vermek gerekiyor. Daha doğrusu ucu çok yada az doğru emzirirsek göğüs ucu yara olmaz. Ve ucuyla aaz oynayın uyarın son zamanlarda bunu yapamıcaksınız çünkü kasılmaya neden oluyor. Hiç bsey olmazsa şırıngayla ucunu çekiyolar yada silikon göğüs ucuyla emdirirsiniz sorun olmaz zaten az emse ucu çkmaya başlıyor.