Papatyamoms Kararsızım çoğu isimler elendi geçti kalan bunlar söylemi etrafınızdaki tanıdıklarınızdan karakter vs olarak bir fikrinizi rica etsem hanımlar ☺️
LamiyaCetinkaya Papatyamoms Yeni nesil isimlerin toplu şekilde bebeklere konulması bana biraz saçma geliyor açıkçası. İpek çok narin ve kulağa hoş gelen bir isim, sınıfta 4-5 kızla adaş olacağına farklı bir ismi olsun❤️🔥
ipekravzaninannesi Papatyamoms bende ilk başta meva ismini çok istiyordum ama ilk ismini ravza koyacağımız için eşim ikisi birlikte çok ağır olur taşıyamaz çocuk dedi şimdi ipek ravza koyacağız :))) Ama aklım hala mevada :))
Papatyamoms LamiyaCetinkaya acıkcaıs ipek isminde yuzdelik olarak kararlıyım , annem sağolsun bu gece uzdu benı Ayza koyacakmısım cok guzelmıs yanı bende pardon dedım gulerek gecen bı muhabbet bende ıpek koyucam yuksek ıhtımal hayır hıc guzel degıl gıbı bı yorum yaptı sağolsun o sevmemıs bende benım sevmem onemlı zaten dedım de neden yanı bu yorum bu muhabbet oyuzden fıkır merak edıyorum
LamiyaCetinkaya Papatyamoms Ayza ismi de bana güzel gelmedi mesela, isim konusunda her kesin fikri farklıdır, anne baba olarak sizin içinize sinmesi lazım, en güzel parçanızı o isimle çağıracaksınız sonuçta 🤞
Papatyamoms Gamzecimm çok naif soylemı falanda bide ilk hamıle kaldıgımda kızım olursa ıpek koyacağım demiştim sanırım donup dolaşıp burda duruyorum yıne başka içime sinen isim olmadı Bir iki secenek daha vardı Leyla anlamı gece karanlık dıye vazgectım Nil vardı soyadımızla olan uyumu olmadı eledim meva ve ipek kaldı meva da soylemı zor gıbı anlamı kendı cok guzel olsada İpek dedim en son annemın yorumu uzdu benı
Gamzecimm Papatyamoms içinize hangisi siniyorsa onu koyun tabii eşinizle ortak karar vermelisiniz ona ismiyle en çok seslenecek olan sizsiniz anneniz isim koyma hakkını sizde kullanmış bence sıra sizde 🥰
Papatyamoms Gamzecimm Oğlumun ismini eşim koydu , o koysa Ela ıstıyor mesela ama benim koymak ıstedıgım isme de bişey demiyor tabıkı onemlı olan sen sev gerısı boş dıyor
boz-elaa İpek, ismi gibi hassas, narin, kirilgan oluyor. Ama cok zarif ve ince dusunceli ayni zamanda 🌸