elmas8 Merhaba kızlar. Bugün doğum sigortası diye bir şey duydum. Bu sigortayı yaptırınca doğum ücreti, muayene, yenidoğan doğum masrafı gibi şeyler daha uyguna geliyormuş. Bu sigortayı yaptıran veya bilgisi olan var mı?
Nurrr_33 elmas8 Şöyle. Gebe olmamanız gerekiyor yaptırmanız için. 9 muayene ve doğumu karşılıyor doğum teminatlı satin alırsanız eğer. Anadolu sigortaya yaptirdim ben. 22 buçuk olan doğum ucretine hiç para vermedim. Çok büyük kâr oldu bizim için. Hayatımdaki en doğru karar onu yaptirmis olmakti. 🙂
mervemurat16 elmas8 ben hamile olur olmaz yaptırdım medicana hastanesi o şekilde kabul ediyor 9 kez ücretsiz muayne ediyor ayrıca tahlillerde indirim var doğumuda karşılıyor küvez durumuna karşı 50 bin tlye kadar karşılıyor ama bazı sigortalarda hamile kalmadan önce yapılması gerekiyor
babymomy_ Nurrr_33 merhaba bende Anadolu sigortalıyım 23. Hftdayım bir sorum olacaktı . Doğumda ekstra ücret çıktı mı acaba size ? Birde bu 9 muayene hakkının bir tanesini doğum yapacağınız güne mi sakladınız yoksa o ayrı mı
Nurrr_33 elmas8 yok estağfurullah ne özeli. 🙂 1 sene oldu işte yaptirali 3640 tl yaptirmistik. 9 muayene 1 doğum. Tahliller vs de ücretsiz.
Nurrr_33 Akrep03 gebe olmamak şartı var. Gebelik öncesi yapılıyor. En az 1 adet dönemi geçmesi bekleniyor. Sonrası gebe kalmanız gerekiyor
Aydanfgn Akrep03 Faydalanmak ıcın gebe kalmadan yaptrmak lazım ben gecen sene gebe kalmadan yaptırmıstım sımdı doguma 2 ay var bu ay yenılettım
elmas8 Aydanfgn yani gebe kaldıktan sonra yaptıramıyoruz kesin olarak değil mi? Hani başka yolu falan var mıdır acaba
hulyaakgn34- elmas8 gebelik varken yapan sigorta firmaları var sompo sigorta gibi ama maliyetleri çok yüksek yaptırmanın pek bi espirisi olmuyor
mervemurat16 elmas8 sompo sigortada yaptırdım sadece medicanayı kapsıyor çünkü yeni gebeleri birtek o hastane kabul ediyordu ama sigortam netten görüşürseniz orda sompo 300 tl kadar daha düşük fiyatı tamamlayıcı doğum sigortası olarak geçiyor görüşünce bütün detayları anlatıyorlar zaten ☺️