Senannnn Kızlar Odunpazarı belediyesi için nasıl başvuru yaptınız çantanın içeriğinde ne vardı gerekli mi değer mi her belediyede olduğunu gördüm Odunpazarı belediyesi nasıl acaba?
Ruyagibi1 Senannnn her belediyenin ki farklı oluyor diye biliyorum odunpazarı hakkında da fikrim yok ama e devletten başvuru yapabiliyorsunuz
Anne_oluyorum Senannnn ulus caddesinde yerleri var gökmeydan mah bebişin kimliğiyle gidip hoşgeldin bebek çantası almak istiyorum diyince hemen veriyorlar
Minis122 Senannnn aksehir belediyesi direk hastanede dogum yapimca veriyir hic. Sorgulamadan kimin bebegi olursa
Ruyagibi1 Sedaseriner valla geçen görmüştüm şimdi diyince siz baktım ben de bulamadım 🤨 doğum yardımı başvuru altında bir sekmeydi aile sosyal güvenlik kurumunca yapılıyor
Blm26 Odunpazarı belediyesini arayin onlar sizi yönlendiriyor ben aradım bebiş doğup 6 aya kadar olan sürede alabiliyorsunuz. İçinde ne var bilmiyorum ama
Anne_oluyorum Anne_oluyorum içindeki ürünler gayet iyi ben bependim battaniye,önlük,bornoz havlu,ağız silme mendili vb bişeyler daha var bence alın çok kolay almak zaten