eminehilise DamlaK daha önce kendisine muayeneye gitmiştim, iki arkadaşımda onda doğurdu. Dünya tatlısı bi insandır, çok rahatlatır, kesinlikle tavsiye ederim.
Mhtpgnby DamlaK Ben gidiyorum ama suan hamile oldugumdan haberi yok :) 3-4 aydir ben gebe kalmak icin ugrasiyordum rutin kontroller icin gittim zuhal hanima her hangi bir problem var mi diye hatta bu ay benden hormon testi istedi adet olacagim zaman ama o ay 6 haftalik hamile oldugumu ogrendim😀 sonra zuhal hanimdan randevu alamadigim icin baska kadin doguma gittim simdi bu kadin doguma son bir kez daha gidicem zuhal hanim ile devam edicem.. zuhal hanimi gordukten sonra bu son gordugum kadin dogumcudan hoslanmadim😄
Mhtpgnby eminehilise canim hangi hastanede dogum yaptiriyor zuhal hanim biliyormusun? Ben okmeydani ozel poliklinige gidiyorum da dogumu nerde yaptiriyor bilmiyorum
DamlaK Mhtpgnby ben hiç gitmedim ama Doğum hakkında tlfndan Bilgi aldım anlaşmalı bikac tane hastanesi varmıs özel Osmanoğlu Türkiye hastanesi kadıoğlu ve memorial diye bilg aldım sekreterinden
eminehilise Mhtpgnby Osmanoğlu nda doğurdu benim arkadaşlarım, diğer türlü nerelerle çalışıyor bilmiyorum.