Miraybaysal Merhaba, 5+3 günlük hamileyim 2 gün önce kahverengi akıntı şeklinde lekelenme yaşadım. Doktora gittiğimde kanama alanı olmadığını söyledi ara ara çok az şekilde devam ediyor. Tedirgin oldum yaşayan var mı bu durumu ?
Ecemtprk99 Miraybaysal evet ben o civarlarda yaşadım sütlü kahverengi gibiydi olabilir dedi doktorum ağrın yoksa tabi
Simayla Miraybaysal bende yaşadım 15 haftaya kadar sürdü progestan verdi kesilmedi en son iyne ve serumla gecti
Mervee1296 Miraybaysal ben 20 haftaya kadar progestan kullandım genellikle her ay lekelenmem oldu ama kanama alanım yoktu günde 2 tane yada 3 tane vajinal kullandım
nermin08 Miraybaysal Merhaba. Benim de ilk gebeliğimde hiç kanama olmamıştı. Şimdi ikinci gebeliğin 6. Haftasında kanama hiç olmadı ama kese etrafında kanama alanları olduğu için progestan kullandım iki haftaya kanama alanı temizlendi ilacı biraktirdi doktorum. Sonra yine 13. Haftaya geldiğimde ilk lekelenme şeklinde kanama olmaya başladı doktor kese etrafında kanama olmadığını hiç bir sıkıntı olmadığını söyledi ama yine de koruma amaçlı progestan verdi 1 adet başladım. Aradan bir hafta geçti kanama daha çok arttı doktorum progestani 4 e çıkarttı yine aynı şekilde devam etti 11. güne geldiğimde artık su gibi koyu kahverengi akmaya başladı. Yine gittim doktora kanama alanı olmadığını söyledi 13. Günde tamamen kesildi kanama. Şimdi kanama gelmediği için progestanin dozunu 2 ye düşürdük bu şekilde uzun bir süre kullanmami söyledi doktorum. Hem düşük önleyici amaçlı hem erken doğum riski açısından devam ediyorum.
Miraybaysal Simayla bana da progestan yazdı. İlk gebeliğimde de kullanmıştım ama onda sadece tutunma kanaması yaşamıştım dakikalık sürmüştü.
Simayla Miraybaysal bende yerleşme diye önemsemedim ama kesilmedi benim progestanla belki sizde kesilir bende fayda etmedi 2 kutu kullandım
Tugce_gokalp Miraybaysal ikinci gebelğnz galiba cinsiyeti ne ve ne kadar sürdü kanamanz bnm de dewam edio bazen kahverengi bazen pembe
Miraybaysal Tugce_gokalp 18 aylık bir oğlum var. Onda dakikalık olup bitmişti kanamam. Bunda kanama değil akıntı şeklinde oluyor . Bu bebeğin cinsiyeti belli değil henüz
Miraybaysal nermin08 bende kanama şeklinde değilde akıntı şeklinde sadece peçeteye geliyordu çok az şekilde ertesi gün gittiğimde kanama alanının olmadığını söyledi doktor hatta içim rahat etmedi aynı gün 2 doktora gittim ikiside aynı şeyi söyledi. Şuanda bende sabah akşam şeklinde progestan kullanıyorum inşAllah sağlıcakla gelirler 🫶🏻
nermin08 Miraybaysal inşallah canım tek temennimiz sağlıkla dünyaya gelmeleri. Rabbım korusun hepimizin evladını 🤲