Asilinannesi Kızlar merhaba ben sezeryan olmak durumunda kalabilirim sezeryan Doğumda Bebek kaç hastalıkken alınıyor acaba?
Mihri-musta Asilinannesi merhaba sezaryenden ben çok korkuyordum Doğum hikayemi paylaştım isterseniz okuyun, inşallah herşey gönlünüzce olur, olumlu düşünün olumlu olur herşey 🙂
deletedmom734 Deletedmom434 doktorum bana 39+0 a gün verdi ben şu an 37+1 im herhangi birşey olmazsa inşallah dedi ama erken gelme ihtimali olurmu? Hoş bunun için doktorum bile kesin birşey söyleyemedi bana ama:(( şunun için soruyorum belki absürd gelecek ama bacaklarımı almadım sona bırakayımki çıkmasın diye aniden yakalanmaktan korkuyorum😐 tertemiz herşeyim hazır bir şekilde gitmek istiyorum sezeryana
Mihri-musta Meyra34 ben korkudan titriyordum sezaryen lafını duyunca, ağladım bile korkudan ama 40+0 da meleğimi kucağıma aldım, 9günlük oldu bugün, her işimi kendim yapıyorum
Meyra34 Mihri-musta şuanlık ne bir korku ne tedirginlik hiç bişey yok ama yarın ne olucak bilemiyorum😊
Meyra34 dmr177 Meyra34 babydfn sakin olmaya çalışın korkacak bişey yol bebeklerimizi kucagımıza alıcaz 🤗
Mihri-musta Meyra34 çok sevindim 🙂 allah hayırlı uzun ömür versin bol bol sütünüz olsun 🙂 ilk iki gece zor ama sonra herşey yoluna giriyor 😊
Meyra34 Çok teşekkürler aminn inşallah sütlerimiz bol olsun🤗neyseki güzel geçirdik ilk gece için fena diyildik sanırım😅