bebesiannesi Bu arada bebeğimi takip ettiğim bu uygulamaydı forumu daha yeni keşfettim bi girdim ki çıkamadım 🙈🥰 herkes neler konuşmuş sonunda üye oldum ve işte benim sorum 😍
Dogan-ca29 bebesiannesi aynı yoldayız 🤭 bende sizin gibiyim şu an çıkamıyorum 😅 İpek ismi çok güzel bir isim ya. Eski değil hatta modası geçmeyecek isimlerden . Ben İdil ve Aden isimlerini de çok seviyorum 🥰
Nese92 bebesiannesi eşimde çok istiyor ipek ismini aum ama bana klasik geliyor o yüzden istemedim açıkçası herkeste beğeniyor 🤗
bebesiannesi Nese92 herkes çok beğeniyor evet benimde eşim istiyor yurtdışındayız burada kimse de yok farklı gelir diyor
Daisy0000 bebesiannesi Çok güzel ve nahif bir isim. İpek isminde bir öğrencim vardı ,nahif,çok güzel ve terbiyeli bir çocuktu
bebesiannesi Dogan-ca29 sizdemi geç farkettiniz 🙈 evet banada öyle geliyor modası geçmeyenlerden 😍 40 yaşında bi haber spikeri de var yeni doğan ipek bebekler de var 😍
bebesiannesi Haticezk bende her zaman öyle demiştim sadede bi kaç kişi eski dedi ama eski gelmiyor hatta eskimeyen modası geçmeyen isimlerden
Elenora bebesiannesi ipek ismi güzel ama çok eski isim gibi geliyor benim çocukluktan bu yana duyduğum bir isim . Ben de A hafrli isimleri seviyorum genel de mesela Adelya
Zeykan bebesiannesi eger siz begeniyorsanız koyabilirsiniz ipek benim görüşümce çok tatlı sade bir kız ısmı gibi duru bir kız mesela
bebesiannesi boz-elaa ayy babanenizinmi ismi ipek 🌸 cidden eski isim olsa da modası geçmiyor demek ki hala sevenleri var