FatmaGE Hanımlar merhabalar, bebeğimi öğrendiğimden beri günde 200mg Progestan kullanıyordum fakat doktorum 2 hafta önce dozu 400mg çıkardı içte kanamam var diye sancım oluyo bu aralar doktor kanamadan dolayı olabilir dedi ve dozu 600mg çıkardı. Çok korkuyorum ona bişey olcak diye :( Sadece kendini çok yorma temizlik yapma dinlen bol bol dedi. Sizlerdende böyle şeyler yaşayanlar var mı?
Dlm FatmaGE bende 6+4 üm kanama alanı var benm kese etrafında da . Az önce yazdım forma aynı sorunu:( progeston 200 mg kullanıorum kese görüldü kalp atısı icin haftaya gidicem . Sizin kaxıncı hafta? Kalbini duydunuz mu?
Kumral60 FatmaGE canim korkucak birsey yok cogu kiside ilk basta oluyor progstronla geciyor sadcee dinlen agir is yapma ayaklarının altina yastik koy bol su ic benim 10 gunde geçti... Birde benim kesemde asagidaydi dinlenince oda gecti.
BBusraa FatmaGE benim de kese etrafında kanamam görülmüştü ilk haftalarda 1 hafta sonraki muayenemde geçmişti canım korkma progestan etki ediyor
FatmaGE Umuyorumki öyle olur Sancı girdik çok Dlm 7+3 te kalp sesini duyduk çok şükür. Herkese nasip etsin Allah o mucizevi sesi. Şuan 9+4deyiz kanamanın yaptığı sancı yüzünden 600e çıkardı doktor Rabbim tüm bekleyenlere sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
FatmaGE Kumral60 yemek Kumral60 Doktorda çoğu kişide olabileceğini senin düşük tehlikeni derecelendircek olursam 2 derdim dedi. Yemek dışında çok iş yapmıyorum canım ütüyü bile oturarak yapıyorum
FatmaGE BBusraa Umuyorumki etki eder canım bu bekleyiş zormuş gerçekten Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize
Melikerim Benimde olmuştu içerde kese yanında kanama 6 hafta civarı koyu renk kanamam olunca ultrasonda farketmişti doktorum dediğiniz gibi progestan kullandımm ve dinlendimm zamanla yok oldu kanama alanı şuan 17 haftalık olduk bile çok şükür doktorunuzu dinleyin ilaçlarınızı ihmal etmeyin bişey olmaz Allahın izniyle💞
FatmaGE Melikerim Hadi inşaAllah 🙏🏻 Benim hiç dışa vuran bi kanamam olmadı ama ilaçları almaya çok dikkat ediyorum umarım burda bebişlerimizide paylaşıp konuşcağımız zamanlar gelir
Esraanne FatmaGE bende 9 haftalık hamileyim 6 haftalıkken bel ağrısıyla gittiğimde öğrendim kanama alanımın olduğunu bende progestan kullandım 100 mg günde 3 defa ve üç güne bir proloton iğne vuruluyorum cuma günü kontrolüm var gidince öğrenecem ne durumda olduğumu ama doktorum korkulacak bişey yok dinlen sadece demişti inşallah geçmiştir 🤲🏻 Sizde içinizi ferah tutun dinlenin bol bol lavabo hariç kalkmayın fazla inşallah iyi olur herşey 🙏🏻 Rabbim çocuklarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin 🤲🏻🌿
FatmaGE Esraanne amiiiin inşaAllah canım benim ♥️ bende temel işleri bile yapmıyorum yaparsamda 10 dakka yap sonra otur yat modundayım 3 hafta sonra umarım bişeycik kalmaz bendede 🤲🏻
Rabja FatmaGE Aynen canim 5 tup kan vermstm doktor gebelik rutini istemsti ustune saglam bi evi temzledm ardina banyo tuvalet derken aaa birazda yuruys yapym dedim bi avm falan gezym hicmi nefes almaym dedim sonucu bana patladi kese yani kanama vardi 200 mg progestan kullanyrm cok sukur kanamam yok su an boyna yatmmak gerekiyo
FatmaGE Rabja Canım baya enerjikmişsin valla aman dikkat :) bende bilmeden baya yürüyüş yapmıştımda şimdi hep yatışlar hep oturuşlardayım ütü çamaşır yemek dışında bişey yapmamaya dikkat ediyorum şuan
BBusraa FatmaGE merak etme eğer üç gün içinde dışarıya kanaman olmazsa geçecektir ki çoğu kişide görülüyor bence hiç sıkma sen canını ☺️ Amin Hepimize insallah kavuştursun rabbim bebeklerimiz🙏
Dlm Sizin kanama alanları kesenin cok yakınındamıydı? Benim 2. Kontrolde keseye yaklaştığını söyledi tehlike olabilexeğini söyledi ama yolk sac kesesi oluşmaya başlamıs haftaya vajinal muane ile kalbi dinlicek insallah kalp sesinde sorun yaşamayız cok korkuorum bu durum olumsuz etkileyecek kalbini duyamıcağım die:( 2 gündür cok şiddetli bel agrısı vAr.
FatmaGE Dlm Kanamanın keseye olan yakınlığı uzaklığıyla ilgili yorum yapmadı doktorum. Sadece kese yanında kanaman var dedi vajinal ultrasonlada baktı ama dikkat et dedi progestan verdi sadece iğne de vermedi. Umarım Rabbim o güzel sesi duymayı nasip etsin size 🙏🏻
Burcu35 FatmaGE benm 6 haftalıkken kese etrafında 3-4 yerde kanama vardı canım. Progestan kullandım ağır kaldırmadım yukarı uzanmadım kendimi asla yormadım uzun yol bile yürümedim. 10 haftalıkken geçmişti. Şuan 28 haftalığız çok şükür bi sıkıntımız yok🙏🏻
FatmaGE Burcu35 Burcu35 Bende sizin gibi dikkst etmeye çalışıyorum umuyorum benimde geçer 🙏🏻 çok sevindim sizin geçmesine Allah sağ salim kucağınıza almayı daha doğrusu hepimize nasip etsin🙏🏻♥️
Yaseminmericli FatmaGE canım doktorun ek olarakta igne vermedim. Benımde vardı İlk zamanlar 3adt igne verdı 5gun arayla kontrole gıttıgımde kanama durmuş normale donmüştü
FatmaGE Yaseminmericli Yok canım iğne vermedi hiç. Çokmu risk var dedim doktora ilk olunca bilmiyorum endişemde çok oluyo haliyle :) oda derecelendircek olursa 2 dedi düşük tehliken çok korkma dedi ama Ana yüreği işte :)
Burcu35 FatmaGE amin allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻 Ama çok takmayın kafanıza gerçekten kendinize dikkat edin yeter 😊