Fik Ikiz_annesii tabi ya çok mutluluk hissetmek 😍 ama kızdırıyor beni bekle sen sen doğ sağlıkla bende seni uyutmayacam diyorum 😂
Fik Youngmotherr hahahaha iç sesim kızıyorum bazen nereye yatayım kız diye uykumdan 3 -4 defa kaldırınca tabi 😂
Youngmotherr Fik bilerek eşim sırtını nereye dönerse ona sarılıp yatıyorum oğlan az onu tekmelesin 😂😂
Fik Youngmotherr 🤣🤣🤣 ay geçen sırtımın ağrısı bebek tekmesi ve tuvalet isteği ile kalktım gece yatağa girdim yok uyuyamıyorum bebek kıpır kıpır sert de vuruyor sırtım ağrıyor eşim uyuyor 😂 bir sinirlendim ona böyle ses çıkararak hareket ediyorum uyansın diye uyandı noldu neyin var diyor sırtım kopuyor bebek de durmuyor dedim aaa yazık dedi uyudu horlayarak birde 🤣🤣🤣 sabah anlattım haberi yok 😂
Fik Yazmelegi_ maşallah canım valla kızlar babacı olur derler 🤭 eşime takılıyorum arada 9 ay ben taşıyacam doğdumu sen anlaştık yapıyorum 🤣
Yazmelegi_ Fik ahhaa en mantıklısı şimdi 9 ay bende sonrasında babası baksın 😁😁 çok seviyor şimdiden babasını
262223-- Fik çok güzel duygular 🥲 hamileliği özlüyecegim sanırım ama yüz üstü yatmayı da çok özledimmm😂
Selcan21 Bebekleriniz kız mı erkek mi😄 Benim ufaklık da çok hareketli aşırı hemde erkek bu arada ilk hamileliğim de erkek evladım oldu onda bu kadar hareketli değildi bu minik aşırı hareketli bazen içime kız gibi doğuyor da 😄😃
Selcan21 Fik benimki erkek dedi doktorum 29 haftalık oldu nerdeyse ama çok hareketli 😄 ne kadar doğru bilmem ama canını çoğunlukla tatlı mı eşki mı çekiyor
Fik Selcan21 tatlıcıyım ben 😅 tatlı çok yiyer oldum hamileyken 😃 tutmuyor sanırım🤭 ekşi de aşerdim de tatlı kadar değil 🤤
lovecanim Fik bende 27+2yim bende sola yatıyorum Allah’ım nasıl hareketlilik öyle karnimdan çıkacak saniyorm cidden asla uyutmuyor 3 .4 ü buluyor uyumam sabahda 6.30 da kocam işe giderken kalkıyorum birdaha uyuyamıyorum bir haftadır böyleyim 🥴😅
Fik lovecanim ay kız valla ne hızlı büyüyorlar şaşırıyorum 🤭 büyüde sert tekmeler mi atar oldu 😃 çok güzel bir duygu 🥰 (az yorucu🤪)
Muhkub60 Fik ay hayırlsı ile o günleri görelim de inşaallah biraz rskliyiz ağrılarmz kasılmalarımz var şimdiden malesef