Beybisii Merveincim merhaba lanolin iyisi kotu gibi. Cocukdiksinmedi meneden? Bidenasil kulaniyirsz yumaga falan ihtiyac varmi. Korkuyorum cekmye memeni isdemez deye
Merveincim Beybisii ben emzirmeden önce ve sonrasında sürdüm tadsız olduğu için Bebeğe bi zararı yok zaten
simaymasalim cansbade gönlüm mamadan yana değildi zaten ama o psikoloji ve can acısıyla ne yapacağımı bilememişim ee bebeğim aç ben anneyim ona bakmam lazım nekadar acım olsada yinede hem ağladım hem emzirmistim sonra çözüldü tabi durum ama bu defada hamilelikten itibaren çektiğim safra kesesi durumum vardı kızım 4.5 aylık olana kadar sabrettim ama mecburen artık ameliyat oldum bi kaç gün emmeyince bidahada emmedi hala içimden tutar keşke biraz daha dayansaydim emzirebilseydim diye 🥲
Feyzaclk cansbade Ben dolaptan az kullanılmış ikinci el aldım tertemizdi zaten. Kendim de temizledim tabi. Yani 300 400 vermenize gerek yok alcaksanız da. Ben göğüs acısı çekmeyi göze almadığım için aldım
Feyzaclk Ozgeguney karbonat ve sirkeyle ovdum ben sadece. Ama ben ikinci el aldım diye yaptım. Siz normal suyla yıkasanız yeterli kaynar suya gerek yok
xilda Yeri değil belki ama e bebekte satılan gümüş kapaktan aldım ben, aylardır kutusunda duruyordu çıkarmamıştım. Şimdi doğum yaklaştı diye baktım sanki paslanmış gibi olmuş kenarları ama hiç kullanmadım bile. Çözümü var mı acaba yoksa çöp mü oldu?
Bezgii cansbade hayır canım en baştan doğru şekilde ( tüm kahverengi kısmı ağzına vererek ) emzirince , emzirdikten sonra da kendi sütünü sürünce bir şey olmuyor. Sosyal medyadan görüp ben de gaza gelmiştim eşim lazım olursa alalım demişti iyiki de öyle demiş annem ebe söylediklerini yaptım hiç yaram okmadi çok şükür 26 ay emzirmsitim . Krem de almamıştım ona da eşim lazım olunca alıyım demişti ona da ihtiyacım olmadı kendi sütümü sürünce