Gizembltc Gamzeuzunn yenianneguney benim 31+4 Haftada 1980 gramdı sizin bidaha bayrama yakın gidicem heralde 2 buçuk falan olur dimii
K11 yenianneguney canım hiç az değil benim 2 idi 35 de 2800 olmuş doktor önden gidiyor dedi bebek :(( sık takipteyim şimdi her hafta çağırdı .
Gamzeuzunn 34+4 te 2.600 dü Şuan 36+3 üm bu ctesi dra gidicem bakalım 2 haftada ne kadar olmuş görcez :)
Busrapala Pazartesi günü gittim 33+5 di 2500gr dı doktor önde gidiyor kilosu yediklerine dikkat et dedi sizin doktorunuz bişey dedi mi?
yenianneguney Busrapala benim doktorum şuan iyi kilosu istediğimiz kıvamda dedi fakat bana yine de az geldi uygulamadaki annelerin yazdıklarını görünce 🥺 bence haftasına göre sizin de mükemmel
yenianneguney HButun evet aslında iyi deniliyor benim doktorum da iyi dedi uygulamada bazı anneler kilosu az falan yazınca bu haftalara bi korktum bende 🥺
Haticebt yenianneguney teşekkür ederim.. 10 gün kaldı kuvözde tedbir amaçlı.. vaktinde hayırla alın inşallah siz de bebeğinizi kucağınıza
HButun yenianneguney yok yok hiç stres yapmayın kilolu bebek sağlıklı bebek demek değil. Yeter ki sağlıklı olsunlar