tgbas 17 haftalik hamile anneler sizinde goguslerinizde hassasiyet varmi bazen sizlama bazende tek göğüs ucunda acayip bir sizlama rahatsız ediyor ?
Ask-bebegim tgbas benim 15+5 çok hassas ucu da oyle yanlisikla degsem elektrik çarpması yaşıyorum sanki
mugeb123 tgbas Var valla bazen hafif bazen aşırı hassas oluyor ve uç kısımları hafiften kararmaya başladı değişik şeyler oluyor valla ya 😂😂
tgbas mugeb123 birde tek göğüs ucu sızlıyor agiriyor acayip bir sekilde neden çift değilde tek göğüs ucu onuda anlamadim😀
Ask-bebegim tgbas aynı canım şişti bide iyice karardı ucu bisilee doldu valla çok çok hassaslastik iyice daha başında 😃
Ask-bebegim tgbas evet 11 haftalıkken öğrendik fetal Dna ile se netleşti oğlum olacak Allah’ın izniyle siz
tgbas Ask-bebegim yok daha ben öğrenemedim bir gittim kordunu var bir gittim bağdaş kurmus göremedi 1 hafta sonra birahane gidicem 18 haftalik olucam insallah bu sefer kesin net görürse birsey der insallah
Ctugce tgbas evet var 17 hafta 4 günlük hamileyim ve bazen sızıdan durumuyorum hatta korktuğum için göğüs hastalıkları bölümünden randevu aldım salı günü gideceğim nasip olursa
tgbas Ctugce okadar fazlami ya insallah sakincali bir durum yoktur ama ben süt doldugu icin olabilcegini dusunuyorum sizinde iciniz rahat olsun
Ctugce tgbas inşallah dediğiniz gibidir ikinci gebeliğim benim ilkinde böyle birsey olmamıştı ve 26. Haftada bebeğimin kalbi durmustu o yüzden şuan en ufak birşeyde korkuyorum kötü birşey mi var diye maleseff 🤦🏻♀️ umarım yoktur
Mucizem4242 tgbas o kadar canım acıyor ki elim değer birşey olur diye ödüm kopuyor iyice karardı üstüne acısı derken resmen beynimle savaş veriyorum 🤣 17+3 günlük oldum şimdi den böyleyiz sonrasını düşünemiyorum 🤣
Elifcanblt 18+4 üm göğüs uçlarım aşırı hassas el değince aklım çıkıyor. Başından beri böyleydi. İnşallah düzelir bu durum yoksa bebisleri nasıl emziririz😀