Bkmcnkr allah razi olsun canim. Calistigim icon zorlaniyorm gün boyu.:/

canancaglayan tesekkur ederim. Cok tuzlu yemiyorm ama demekki yine de ödem topluyo :/

D_tknbs Merhaba, ben 28 haftayı bitirdim. Soğuk suya tutup açıp kapamaya çalışıyorum ara ara

D_tknbs karpel tünel sendromu canım hamilelerin %50 sinde görülüyor bende yaşıyorum. Doğumdan sonra geçer diyorlar. Parmak uçlarında karıncalanıyor bazen

D_tknbs benimde öyleydi gece özellikle acı çekiyordum fazla ödemden ve d vitamini kullanımına dikkat etmeyince de oluyormuş canım

Mybahar-23 evwt ya o d vitaminini hep unutuyorm ona dikkat edeyim tesekkur ederim.

runkli0606 evet uclari da karincalaniyor. Neyse sineye cekecez demekki yapacak bir sey yok🙄

D_tknbs aynen maalesef mesela bugün sağ elimde iki parmağım sabahtan beri uyuşuk sinir sistemim alt üst oldu bi iş yapamıyorum

D_tknbs tansiyonunuzu ölçün. Aynı durum bende de var ellerim zonkluyor ve kapanmıyordu. Tansiyon sorunu yaşıyorum.

D_tknbs ah canım benim de aynı 36 haftaligim ellerim uyuşuk ayaklarim şiş

D_tknbs benim de aynısı ellerimi yumruk yapamıyorum bazen özellikle sabah kalktığımda bardak bile tutamıyorum. Doktorum normal dedi doğuma yaklaştıkça ödem artıyor. Tuzu hamur işini şekeri azaltın biraz iyi geliyor benimki akşama kadar inmiş oluyor

D_tknbs ya sen bensin gece ağladım ya resmen oturunca geçiyor biraz kızımın oyuncak yumuşak topunu avuc içime alıp sıkıyorum bir o rahatlatıyor 36+3 üm bende kızımda olmadı böyle bişey birde😔