ayanarta1 merhabalar 2021 ayinda hamile olduğumu ogrendim supriz idi daha sonra dedim 2. Gebelik gerek yok gitmim bekleyeyim büyüsün 9 haftada kontrole gittim heyecanlı bir şekilde ve bana bebeğin olduğunu kalp atışı olmadığı söylediler ama o an dünyada tek kalmışım gibi hissettim inanmadım tabi aynı gün ağlayarak 4 hastaneye gezdim en son daha önce doğum yaptığım yere vittim ve güvendiğim tek yerdi sanki o an doktorum konustj konuştu ve birşey yapılamayacağını alınması gerektiğini söyledi çıktım irdanda Eşinle ailesi ile sorunlar yaşadım bebek canları aldirmaazdin dediler tek başıma.mucsekee etmeye başladım çünkü zehirleyecek diğer çocuğum ortada kalacaktı ailem geldi benj goturduler önce dil altı hapı verdi rahim yumuşadı. Diye sonra bana dedi geriye say ben zaten ağlayarak uyumuşum daha sonra 20 dk sonra işlem bitmiş beni kaldırdılar com az bir ağrı var sanki adetin ilk günü oedintakip.gonderdiker eve tabi toparlanma süreci zoru çünkü kendi kendime.iyilesmej zorunda idim eşim de destek değildi bana bu süreçte daha sonra tabi aramızı düzelttik de o psikolojik çok zor şuan gene hamile.oldugu öğrendim haftaya kalp atışı var gidicez bakalım neler olacak sende üzülme doktor hasta çocuklar ha kendini düşürür yada kalbi durdur demişti muhtemelen hast a idi bilmiyorum ama.kendini çok yıpratma ben çok yıprattim kendimi çok günlerce yemedim içmedim hep agladimm smdi düşünüyorum da bu kadar kendimi hasta edecek kadar uzmeseydkm.veren Allah Allah Allah güçlü dur gyxel anne en doğru zamanda gelir gene bebiş ins