Tubik61 Kızlar 5+0 hamileyken doktora gittim. Keseyi gördük ancak etrafında minimal kanama alanları var dedi, bu ne demek
Pamuk Tubik61 Progestan falan verdimi? Kanama alanı sıkça karşılaşılan bir durumdur. İstirahat etmek gerekir.
tlhmrv Tubik61 kese arkasında kanma oldu bnde progesteron verdi dinlen dedi ayaklarımı hep yukarıda tutarak yattım 12 . Haftada riskde gecti kanama alanında korkma bu herkesin başına geliyor
Tubik61 Pamuk evet progestron kullanıyorum. Keseyi gördü ama çok küçük dedi. Cuma tekrar gitcem kontrole. 7 kere tüp bebek denedim sadece 2 tanesinde transfer oldu. Şuan kendiliğinden hamile kaldım 🥲
ElifKyncu0 Tubik61 Gerçekten çok sevindim sizin adınıza Rabbim anneli babalı büyütsün inşallah. Kendinize dikkat edin eşinizle birliktelik bir müddet yaşamayın ağır vb kaldırmayın kanama alanı geçecektir inşallah.
Tubik61 tlhmrv çok teşekkür ederim. Ben öğretmenim rapor almadım. Okuldan eve gelince direk yatıyorum inşallah sorun olmaz
tlhmrv Tubik61 son haftalar okullara da bişey olmaz insAllah okulda ayakta kalmamaya çalış zor tabi ama 🙂
1998-1993 Benimde vardı canım başından beri 16. 17. Haftaya kadar progestan kullandım günde iki kez iğne vermişti kanamam olunca sonra kanama alanları azaldı