UmmNasuh Kızlar bugün 13+2 muayene olduk ve kızımız olacağını öğrendik çok mutluyuz iki erkekten sonra bir kız bize ilaç gibi gelecek Rabbim çocuklarımızı esirgesin çok mutluyum sizinle paylaşmak istedim Ve ayriyeten önereceğiniz kız isimleri varsa yazabilirsiniz 🌺
Anonim3447 UmmNasuh hayırlı Salih evlatlardan eylesin rabbim bizimde kızımız olacak Allah nasip ederse Zehra koyacağız
Amineazra UmmNasuh maaşallah Rabbim hayırla afiyetle kucağınıza almayı nasip etsin 🙂 kız çocuklarına ayrı bir zaafım var❤️ benim çiçeğimin adı Amine Azra 🌺 Betül Rabia bükre eslem ravza hafsa hüda Sena erva hüma Hüsna Meryem Nisa Rana sare yüsra zümra Zehra ecmel
Oznur9482 UmmNasuh yaa emin mi peki doktorunuz bizede o haftada kız demişti ama erkek olduğunu öğrendik 🙈 rabbim sağlık sıhhat versin tabiki benimde oğlum var bide kızım olursa tadından yenmez diyordum herkese de kız demiştik 😁
Zehra_25x UmmNasuh bende kiz istiyordum nasip oglusum olck. Eger kiz olsaydi adini simay veya linay koycaktm
gulsu-can Rabbim sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsinnn bende 8 haftalık 2.ye hamileyim bende merakla cinsiyetimizi öğrenmeyi bekliyorumm isim olarak da bu ara Güneş ismi çok hoşuma gidiyor benim
UmmNasuh Oznur9482 yüzde doksan kız dedi ama kıyafet alma haftaya tekrar gel emin olalım dedi değişmez inşaAllah ya
boz-elaa Birisi daha yazmis, Güneş ismini ben de begeniyorum. Ama sarisin bebeklere yakisir gibi bi imaj birakiyor bu isim. 🥲🌸 sonraa Ela, Peri, Aynil, Cemre, Derin, Ahu isimleri de hos bence.
Gunay_14_18 UmmNasuh Insallah sag salim gelsin❤️ Bizede 19a kadae kiz sonra erkek denildi ikiz oglanlarim var) Ismini Bile dusunmuwduk Zumra ama nasib kismet )
Oznur9482 UmmNasuh umarım sizin gönlünüzdeki olur benden geçti iki oğluma da yüzde doksan kız dedikleri için 😂
tuq_ba UmmNasuh aynı olayı iki gün önce yaşadım iki oğlum var ve 14 haftalık hamileyim kızım olacak elhamdülillah ama hala inanamıyorum 😂