Edakgndzzz Kızlar yumurtam çatladı mı çatlamadı mı bilmiyorum. Akıntım var ordan tahmin ediyorum yumurtlamayı. Çatlama gününden önce ilişki olsa yine de hamile kalınır mı ? İlla çatladıktan sonra mı olacak ya da çatlama günü
Aysee1123 Edakgndzzz Şu zaman diye birşey yok, yumurtlamanın öncesinde de olabilir ilişki sonrasında da olabilir kısmet ise tutuyor zaten ☺️ Tabi çok aralıktan bahsetmiyorum. Benimki öncesinde olmuştu mesela
Edakgndzzz Aysee1123 ya Klomen kullandım yumurtalar büyümemiş. Ama yine ilişki deniyoruz biz. Tutma ihtimali var mı acaba ? Yumurta büyümemiş ya
Lunalunay Aysee1123 bilimsel olarak yumurtlama döneminden günler öncesinden veya günler sonrasından sonra hamile kalmak mümkün mu
Wera Edakgndzzz tutma ihtimali yok yumurtaların büyümüş olsa dahi bazen çatlamıyor ozamanda tutma ihtimali olmuyor
Papatyadusler Edakgndzzz bende aynı durumdayim Allah’tan ümit kesilmez bazı kişilerde adet olmasını bekleyip sonradan gelişip çatlamış yumurta oluyor gebelik elde ediyorlar inşallah bizde öyle oluruz canim
Aysee1123 Lunalunay Günler önce derken dediğim gibi çok aralıklı değil elbette. Atıyorum 5 ini gösteriyor yumurtlama günü diye, 3 ü 4 ü veya 6 sı gibide olabilir ilişki. Onu demek istedim
Wera Lunalunay günler öncesi en kaliteli sperm 5gün yaşayabiliyor ama günler sonrası die birşey asla yok çünkü yumurta bir kere çatlar ve 12 bazen 24saat bekler çatlamanın süresi bellidir